diğer sitede yaşanmış sorunları orada bıraksak olmaz mı sn.pikidap? siz de hoşgeldiniz bu arada...
burada geçmişte gerginlikler yaşamış fakat şu an kardeş kardeş birlikte yorum yapan fikir alışverişinde bulunan arkadaşlarımız var... çözülmeyecek sorun yoktur... biraz hoşgörü iyiniyet yeterli...
Konu halojen tarafından (03.11.08 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.
yurtdışı biraz tepecek gibi yukarı...uyumsuzluktan
bizimde 15 ler sata gelmedi henüz...
o yüzden yarısını 425 den flatlamıştım...
teperse bizimkiside 37000 e doğru tekrar kısalacagım o yarıyı...
diğer türlü 15 sata gelince kısaları fullerim...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hexen dostum ...36575 den kısalar tekrar full.... 425 flat yarımı 575 den yerine koydum..
bekleyemedim...
Konu mbm tarafından (03.11.08 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
36400 altında en az 500 puan daha var gibi..
sıkıntı yurtdışı uyumsuzluktan tepebilir yukarı...
ya acil işim çıktı flat kaldım .....37.650 de stop olmuştum .. çok üzüldüm ama ...![]()
2013,00
dow bu aksam cok buyuk arti yapmadigi takdirde yarin 36.000 goruruz diyorum.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Konu mbm tarafından (03.11.08 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri