kipirdamadan,kiprasmadan hatta nefes almadan shorta devam.
kipirdamadan,kiprasmadan hatta nefes almadan shorta devam.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
tam 525 puan zarar var bu al /sat larla, shorta gectım yenıden,aksama kadar pat olursam sanslı sayacagım kendımı...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
catedral abla neden burada degil, bir sorun mu oldu?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
37500 oldu shorts maliyet tutyorum halen .. 5 dak system short signalde amma gün system long signalde ...
Eyer systems short signale gecmese .. shorts gün içi realiz etceyim
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
helalin var...
bende en son 37500 kısa ile bekliyorum...
spot ve vadelinin ikisininde 15 dakikalıgı sata gelmeden rahatlamayacagım...
onlarada çok var daha...
bu aşagı geliş uyumsuzluk düzeltmesimi yoksa sata geleceklermi ona bakmak lazım...15 dakikalıkların...
spot için bu seviye 35000 civarı.. spot bu seviyenin altında iken vadelide satta olursa arkaya yaslanırım...
dediğim gibi çok var daha....
Konu mbm tarafından (03.11.08 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Malum "çetelerin" hakimiyetindeki diğer forum gittikçe can çekişiyorMesaj sayısı ziyaretçi sayısı pırtlamış durumda. Kendi düşen ağlamaz.
Konu HeLLiM tarafından (03.11.08 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Tartışmaya sebebiyet verebilir oyuzden duzenledim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri