sevgili hellim,
düzenleme yapdıktan sonra seni niye takdir ettiğim anlaşılmadı..şöyle ifade edersem herhlade sorun olmaz.. "moderatörleri ile üyelerinin bir kısmının ense parmak ilişkisine girip, çıkar çeteleri oluşturduğu forumlar ölmeye mahkumdur..bu çetelere yalanmak için elinden geleni ardına koymayanları da..
Konu HeLLiM tarafından (03.11.08 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Sn Astatin forum geneli zan altında kaldığı için tekrar düzenlemek durumundayım.Tartışma doğacaktır.
ok sevgili hellim..sorun değil... ama düzenlenmiş hali ile "bu çetelere yalanmak için elinden geleni ardına koymayanları da."diye bitmiş...yani sanki onlara küfretmişim gibi olmuşküfür benim lugatımda yok..eski hali daha yumuşakdı sanki..hem tüm forum zan altında kalmaz..onlar kendilerini bilirler
![]()
Aralık vade yeni plan yazyorum birazdan yazcayım
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
katılan varsa tuyo : CADJPY ve GBPJPY de kısalar önde döndürür ilk turu
Aralık vade bahsederken artık vob diyceyim..
Vob graf bakyorum son yükselme yani yukarya harket negative uymsuz oldu (15 dakk graf)..
Sebep bundan (15 dakk negative uyumsuz) kanal direnc yeresinden short etceyim..
Nerden short etceyim ? graf bakyorum..Yazcayım
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dow f 120 dakikalık grafik güncel durum
Buyrun
9360 civarı onemli nokta olarak gözüküyor.
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri