Sayfa 2393/13018 İlkİlk ... 139318932293234323832391239223932394239524032443249328933393 ... SonSon
156216 sonuçtan 28.705 ile 28.716 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kim ne yazarsa yazsın kim ne derse desin size ne ki neye takılıosunuz anlamıyorumki. inadına biri çıkıor dior adam düşüşde şöle yazdı böle yazdı şimdi ortalarda yok. nerden biliosun adamın dipde poz kapamadığını. poz alırken yanındamıydın. poz kaparken yanındamıydın? herkes aklı başında para kesesi koynunda buraya yazılanlara bakıp poz alıosa etkileniosa ya çekip gidicek burayı okumicak ya da vob hesabını kapatacak. yoksa batmaya mahkumdur. o sebeple buraya herkes yazdığı görüşden dolayı sorgulanamaz ne şekilde yazarsa yazsın. varsa terso durum yönetim gereğini yapar zaten. bi de millet de şu durumu anlamıorum beklentisi yönünde hareket olursa adam yemio içmio eski yazısını buluo alıntılıo bak ben dediydim. forum yönetimine sesleniorum burdan: bu arkadaşlar burda harcanıyor bu arkadaşlara üstün hizmet madalyası vermek lazım. hakları yenior. ne de olsa dedikleri çıkıor
    Poaltla İskenderin diyaloğu geldi aklıma
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Malix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hexen abi tebrikler valla bu hafta parmak isirttirdin !

Alıntı gacırt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yürü be hexen baba kim tutar seni

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrikler hexen güle güle harcayın... voba geri vermeyin..
    Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn Hexen gerçekten canı yürektekten tebrik ederim, senaryonuzu günlerce önceden yazıp sonuna kadar başarıyla uyguladınız. Sn mordak sizi de hayranlıkla izlemekteyiz, en dipleri gördüğümüz günlerde yükselişin sinyallerini vermiştiniz, tebrikler...
    saolun kardeslerim
    Konu hexen tarafından (02.11.08 Saat 04:38 ) değiştirilmiştir.
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    91
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    92
    Toplam Teşekkür
    34 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşlar önceden bi konu açmıştım o konudan küçük bir alıntı

Topiğe buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.voborsa.com/forum/sistem-...97.html?t=2997

Atlanmaması gereken başka ilginç bir gerçek , tüm başarısız stratejilerin korkudan kaynaklanmasıdır.

Korkuyla hareket ettiğiniz zaman, kararlarınızı mantıkla değil , duygularla verirsiniz. Bu sonunda kaybedeceğinizin garantisidir.

Hiçbirşeyi korkudan yapmayın.

Kazanmaya ihtiyacınız varsa kaybedeceksiniz. Yalnızca işe odaklanmalı , sonucu düşünmemelisiniz.

Eğer kazanmak için dua ediyorsanız kaybetmekten korkuyorsunuz demektir.

En iyi tutum , bağlanmamaktır, yani tamamen objektif ve duygulardan arınmış olmak .

Eğer karşılayamayacağınız bir parayla işlem yapıyorsanız , karar verme sürecinizden duygu unsurunu koparmak imkansızdır.

Kendinizi tamamen işlemlere verdiğiniz zamanları hatırlıyormusunuz? Korkunun olmadığını faarkedebilrisiniz.

Yalnızca eylem vardır , kendinizin bile farkında değildiniz, yalnızca yaptığınız işe odaklanmıştınız.

Piyasada ve Hayatta da böyle kazanabilirsiniz.

Eskilerin söylediği gibi , umursayan daha az kazanır! Korkuyorsanız,harekete geçmeden önce kendinizden emin olana kadar bekleyin. Kendinizi hazır hissetmiyorsanız işlem yapmayın , yoksa kaybedersiniz.

İşlem yaparken uyguladığımız strateji ,gerçek dünyada olaylarla başa çıkma konusundaki stratejimizle neredeyse aynıdır.

Bu yüzden taktiklerinizi değiştirerek , duygularınız yerine sisteminizle ilerler ve çoğunlukla kazanırsınız.

Teşekkür Teşekkür 
    7
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25
    Toplam Teşekkür
    7 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Nohamura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar önceden bi konu açmıştım o konudan küçük bir alıntı

Topiğe buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.voborsa.com/forum/sistem-...97.html?t=2997

Atlanmaması gereken başka ilginç bir gerçek , tüm başarısız stratejilerin korkudan kaynaklanmasıdır.

Korkuyla hareket ettiğiniz zaman, kararlarınızı mantıkla değil , duygularla verirsiniz. Bu sonunda kaybedeceğinizin garantisidir.

Hiçbirşeyi korkudan yapmayın.

Kazanmaya ihtiyacınız varsa kaybedeceksiniz. Yalnızca işe odaklanmalı , sonucu düşünmemelisiniz.

Eğer kazanmak için dua ediyorsanız kaybetmekten korkuyorsunuz demektir.

En iyi tutum , bağlanmamaktır, yani tamamen objektif ve duygulardan arınmış olmak .

Eğer karşılayamayacağınız bir parayla işlem yapıyorsanız , karar verme sürecinizden duygu unsurunu koparmak imkansızdır.

Kendinizi tamamen işlemlere verdiğiniz zamanları hatırlıyormusunuz? Korkunun olmadığını faarkedebilrisiniz.

Yalnızca eylem vardır , kendinizin bile farkında değildiniz, yalnızca yaptığınız işe odaklanmıştınız.

Piyasada ve Hayatta da böyle kazanabilirsiniz.

Eskilerin söylediği gibi , umursayan daha az kazanır! Korkuyorsanız,harekete geçmeden önce kendinizden emin olana kadar bekleyin. Kendinizi hazır hissetmiyorsanız işlem yapmayın , yoksa kaybedersiniz.

İşlem yaparken uyguladığımız strateji ,gerçek dünyada olaylarla başa çıkma konusundaki stratejimizle neredeyse aynıdır.

Bu yüzden taktiklerinizi değiştirerek , duygularınız yerine sisteminizle ilerler ve çoğunlukla kazanırsınız.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    756
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    284
    Toplam Teşekkür
    92 Yazısı Teşekkür aldı

Standart XU30 USDYTL OLMUKSA (Günlük)

kolay gelsin
    Ekli Resimler Ekli Resimler

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kim ne yazarsa yazsın kim ne derse desin size ne ki neye takılıosunuz anlamıyorumki. inadına biri çıkıor dior adam düşüşde şöle yazdı böle yazdı şimdi ortalarda yok. nerden biliosun adamın dipde poz kapamadığını. poz alırken yanındamıydın. poz kaparken yanındamıydın? herkes aklı başında para kesesi koynunda buraya yazılanlara bakıp poz alıosa etkileniosa ya çekip gidicek burayı okumicak ya da vob hesabını kapatacak. yoksa batmaya mahkumdur. o sebeple buraya herkes yazdığı görüşden dolayı sorgulanamaz ne şekilde yazarsa yazsın. varsa terso durum yönetim gereğini yapar zaten. bi de millet de şu durumu anlamıorum beklentisi yönünde hareket olursa adam yemio içmio eski yazısını buluo alıntılıo bak ben dediydim. forum yönetimine sesleniorum burdan: bu arkadaşlar burda harcanıyor bu arkadaşlara üstün hizmet madalyası vermek lazım. hakları yenior. ne de olsa dedikleri çıkıor

ne güzel demişsin ne takılıyorsun diye sen niye benim yazdıklarıma takıldın ki....
    iyi o zaman hiç bir şey yazmayalım....fikir beyan etmeyelim.....

kardeşim önce yazdıklarımızı sadece doğru pozisyonda değil ters olduğumuz zamanda alıntı yapıp nerede yanlış yaptığımızı yazıyor hatalı olduğumuzu kabul ediyoruz....

sen ilk önce bundan önceki yazılarına bak...millete sataşmalarına bak...ondan sonra bize akıl ver.....

her durumda yazılarımı alıntı yaparım terse gelsemde doğru yönde olsamda...daha yazılarımın tamamını okumada öyle madalya falan laflarını yazma bence....

ben burda sayfalar dolusu yazıp sonrada oratadan yok olup sonra yeniden ortaya çıkana söyledim....tabiki kimse kimseye göre pozisyon açacak değil ama bir edep bir ahlak gereği dediklerimin olması lazım....

bu konuyu daha uzatmayacağım yok ben avukatlık yapacam dersen sen bilirsin....

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yükseliş sürerken çöküş senaryomu vereyim. Bu tepkinin 41,000i geçememesini ilk etapta düşe kalka 32,000lere yolculuk bekliyorum. Bunu da Aralık ayına bırakmayacaklarını tahmin ediyorum. 29,000 dibinden soluksuz %23lük bir yükseliş var. 2,28den alınan GARANlar yeni sahiplerine devredilince düşüş gelecektir. Aralık vadede 30,000 altına inileceğini düşünüyorum. Çünkü hem bizim hem de DOWun rallisi sağlıksız olmuştur. Dowunki seçim molası da olabilir. Haa 30,000 altına inilecekmiş hemen short olalım demiyorum. Fakat aşağı potansiyelin yukarı potansiyelden daha fazla olduğunu yükseliş devam ettiği sürece geceye taşınacak longların risklerinin arttığını söylüyorum. Bu dönemde sistemlerinizi yolundan gitmeye devam edin.
    senaryo için teşekkürler sn. VOBİX...

umarım kurtlar vadisi pusu senaryosu gibi olmaz ortam..

bol kazançlar.......

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn Hexen gerçekten canı yürektekten tebrik ederim, senaryonuzu günlerce önceden yazıp sonuna kadar başarıyla uyguladınız. Sn mordak sizi de hayranlıkla izlemekteyiz, en dipleri gördüğümüz günlerde yükselişin sinyallerini vermiştiniz, tebrikler...
    teşekkürler sn. enorton....asıl tebriği hak eden hexen dostumuz....ben diplerin yakın olduğunu düşünerek sadece ortalama amaçlı alım yaptım olası psikopatlıklara karşılık daha aşağılara gelebileceğini varsayarak işlem yaptım....bu yüzden net bir yakalama olmadı.....

az kar olsun bizim olsun dedik....

bol kazançlar...........

Teşekkür Teşekkür 
    756
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    284
    Toplam Teşekkür
    92 Yazısı Teşekkür aldı

Standart GBPJPY aşağı

aşağı
    Ekli Resimler Ekli Resimler

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

...

dediğim gibi burda coşku yaratıp yada çöküş senaryoları kurup kaçan arkadaşlara ben karşıyım....yoksa tabiki hepimiz hata yaparız...terse geliriz....yanlış analiz yaparız...zaten hep doğru biliyor olsak burada işimiz ne....

umarım dediklerim yanlış anlaşılmıyordur....

tekrar söylüyorum niyetim kimseyi kırmak yada üzmek yada terse geldiği için üzerine gitmek değil...sadece eğer ortada ters bir durum varsa bile bunu kabullenip olmadı bu sefer diyebilmek.....hepimiz burada paylaşım amaçlı bulunuyoruz....

ama burda ortamı celal yapıp ters durumda aynen adanaya uçanlara (ortamı adanalı celal çarşambalı bilo yapanlara) her zaman lafım vardır...

bu demokratik forumda bu hakkımı her zaman kullanacığım....eğer bu yüzden engelleme de olacaksa olsun varsın....
    Konu mordak tarafından (03.11.08 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    493
    Toplam Teşekkür
    97 Yazısı Teşekkür aldı

Sn bulut ve sn mordak mesajları özellerinize gönderiyorum. Buradan kaldırıyorum. Lütffen sakin olalım.

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı HeLLiM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn bulut ve sn mordak mesajları özellerinize gönderiyorum. Buradan kaldırıyorum. Lütffen sakin olalım.
    gönderin sn. hellim...kusura bakmayın...kirlilik yaptım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)