Sayfa 123/161 İlkİlk ... 2373113121122123124125133 ... SonSon
1921 sonuçtan 1.465 ile 1.476 arası

Konu: Fikirler -> Sistemler

Yer
    Bursa
    Teşekkür Teşekkür 
    4
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    51
    Toplam Teşekkür
    13 Yazısı Teşekkür aldı

Slm.

Sn. Teo senden bir indikatör alıntılamıştım.

Otomatik alımsatım proğramı satan malum site varya orada InverseFisherTransformofRSI

adını değiştirmiş 3.000 ytl ye satıyorlar. 5 dakikalık periyotta uygulamışlar gördüğüm kadarıyla.

Teşekkür Teşekkür 
    511
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    118
    Toplam Teşekkür
    74 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı azziz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm.

Otomatik alımsatım proğramı satan malum site varya orada InverseFisherTransformofRSI

adını değiştirmiş 3.000 ytl ye satıyorlar. 5 dakikalık periyotta uygulamışlar gördüğüm kadarıyla.
    ay buna gülerim

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı azziz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm.

yaparlar, daha oncede benım yazdıgım ccı sıstemını satıyorlardı, Tereciye tere satıyorlar, bız burada yayınlayalım onlar satsınlar,,

Arastırmadan uretmeden hazıra kon, üstelik bunu vatandasa para ıle sat.

Bir soru sorsan muhtemelen cevaplıyamazlarda, ne sattıgını bılmıyorlar ki...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Bence olasılıgı para kazanma yonunde olan hıc bır sıstem satılamaz.

Ben yıllardır sıstemlerı test ettım, bu ugurda cok buyuk paralar
    kaybettım,Ama ne bulduysam denedım,Para ıle plug ınler satın aldım.

Burada benım kendı adıma konusrusam bazı bılgılerı yayınlamamım sebebı
    ,benım yasadıgım tecrubelerı sızde aynı sekılde yasamayın para kaybetmeyın dıyedır.

Donem donem bazı ındıkatorlerı kurtarıcı sanmısımdır,Bır donem para da kazandım,
    ama sonucta gordumki, ındıkatorler para kazandırmıyor, uzun vadede.

Burada benım sızlere sundugum plugınlerde para kazandırmıyor uzun vadede.
    Bazen kazandırı bazen kazandırmaz, Yılların tecrubesı ıle yazıyorum.

Para kazandıran yontem market profıldır.Bunu da sızlere kıtaplarını ve
    bılgılerını verdım.Bunu uygulamak sıze kalmıs bır olay.

Bu konuda ben yazılımı bana aıt olan bır program yazdım.Bu su an ıcın
    benım ıcın bır para makınesıdır.Kazanımı cok yuksektır.

Sımdı ben bu programı satarmıyım.Elbette satmam... ne zaman satarım, işe yaramadığını
    anladığımda satmaya çalışırım, Bana göre bir şey satan kişiler, onu işe yaramadığını bildikleri
    için satıyorlardır.Başka türlü bir izahı olmaz, Kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez.

Bunun sebebı sudur.Aslında bızler burada hepımız dostuz,ama gercekte
    bırbırlerımızın parasını alırız bır sekılde.Ben satarken sızler alıyorsunuz.
    Belkı sızler satarken ben alıyorum, Bunu bılemeyız.Bır sekılde aslında
    bırbırlerımıze de rakıbız.

Herkes aynı yerden alır ve satarsa o zaman sınyal zaten anlamını yıtırır.

Bugun marketlerde RSI Macd nın calısmamasının sebebıde budur.macd al verdı herkes alırsa
    bunlara kım satacak.

Burada amac sınyal satmak degıl bılgı paylasımıdır.Bılgı paylasılmalıdır.Ama yorum
    alan satana kalmıstır.

Bugun her kesın kendıne gore bır tarzı yontemı vardır.Herkes nasıl kı aynı resmı cızemez,
    tradıng olayı da bu sekıldedır.Ben sıze Resım yapmayı ogretsem, veya sızler bana
    heykel yapmayı ogretsenız, ogretenın aynısını yapmak mumkunmudur.Elbette degıl.

Sınyal satma olayına karsıyım, Alana da saf gozu ıle bakarım.Ama bılgı paylasıma
    her zaman varım.Bılgıler bızı gelıstırır, paylasan kısılerın tecrublerını bıze
    aktarır.

Teknık analız bır yere kadar dogrudur.Gece al gırdı sıstem.Pekı bu neyı gosterdı.
    Cuma gunu sistemın al oldugunu,Pazartesı 3000 puan asagı acarlarsa sıstem sat verır.
    Sıstem sat verdıgı ıcın de teknık aslında yıne dogruyu gostermıstır.

Butun mantık, tecrubelerıme gore, marketı anlamak yorumlamaktır.

Cok para kazanmak degıl, duzenlı para kazanmaktır amac.

Bugun tum zengınler, zengınlıklerını cok para kazanmaya degıl, duzenlı kazanmaya
    borcludur.

Bızım gıbı sığ marketlerde geceye pozisyon almak, rus ruletıdır.

Ben butun para kayıplarımı geceye pozisyon tasıdıgım ıcın yaptım.

Artık geceye pozisyon almıyorum, kar veya zarar her neyse gece kapatıyorum,sabaha
    yenıden market profılıne bakıyorum...Kaçan bir şey yok, Varsın sabah 3000 puan açsın, siz 300 kazanın,
    ama riske girmeyin, Çükü bu 3000 puan ters iseniz tüm sermayeniz gider.ben bunları yaşadım,
    Düzenli 300 kazanın ( örnektir), ama akşam paranızı cebinize koyun,

Para kaybetmek ıstemıyorsanız, benım tecrubelerıme gore, duzenlı kazanın,
    gun içi kazanın, Ve Geceye bu sermayenın elınde olan sığ piyasa da gece pozisyonlar ile gırmeyın..

Not: Bu yazdıklarım vob için geçerlidir, hisse de uzlaşma yoktur.Kağıt sonuçta değerini yitirse de kağıttır.

Sevgıler
    Konu teo tarafından (02.11.08 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1
    Toplam Teşekkür
    1 Gönderisine 1 kere teşekkür edildi

plug inler için teşekkürler sayın teo. sizin bu araştırmacılığınızı hayranlıkla izliyorum. daha düne kadar market profile dan haberimiz yoktu sayenizde onuda gördük fakat tam anlamıyla inceleyemedim. burayı okuyan arkadaşlara serzenişte bulunmuştunuz bir hafta önce, bilgilerinizi paylaşmıyorsunuz diye emin olun birçoğundan bir adım hatta iki adım öndesiniz o nedenle sizin bilmediğiniz birşeylere sahip olduklarını sanmıyorum. ayrıca teknik analizden market profile uzanan serüveninizi bir kitapta toplarsanız ilgiyle okuyabiliriz.

Yer
    Bursa
    Teşekkür Teşekkür 
    4
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    51
    Toplam Teşekkür
    13 Yazısı Teşekkür aldı

Sn. Teo,

Para verip edindiğin analiz arçlarını bizimle paylaştığın için bende teşekkür ederim.

Emek verip edindiğin tecrübeleri paylaştığın içinde tekrar teşekkür ederim.

Bundan bir ay önce de VOBİX , aynı sitenin VOBİX'in , bizimle paylaştığı 5-22 HO ya dayalı sistemini 5 dakikalık periyod da uygulayıp sattığını deşifre etmişti.

Demekki siteleri gezip verimli buldukları sistemleri allayıp pullayıp adını değiştirip millete satıyorlar.
    Konu azziz tarafından (02.11.08 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Indikatorler neyi ifade ederler...

Sizinde bildiginiz gibi indikatorler genellikle close uzerınden ıslem yaparlar,

Mesela Gunluk grafık uzerıne basıt bır ccı veya ma atalım perıyodumuz 22 olsun.Veya 5 olsun..

Sımdı bu ne demektır.5 gun once olusan fıaytın agırlıklı ortalamasını sımdı kı fıyat gecerse al.

Bunun sımdı ne mantıgı vardır.

Yanı 5 gun once hava yagmurlu ıdı,Sımdı de 5. gun onceye gore guneslı oldugu ıcın paltoyu at, kısa gomlekle dısarı cık, Bundan farkı varmıdır bunun..

Veya 14 tıck once kı ortalamayı fıyat gecınce al, Nıye alacagız, cunku 14 perıyod once yı fıyat gectı. 60 dakıkalık kullanıyorsak 14x60 dakıka oncekı olaydan bahsedıyoruz,Gunluk konusuyorsak 14 gun oncekı olaydan bahsedıyoruz.

Bızler nıye ındıkatore guvenıp alıyoruz satıyoruz, bunun dogru oldugunu kım soyledı, boyle duyduk veya teknık kıtaplar yazıyor, dogru oldugunu kabul edıyoruz alıyoruz,

Pekı teknık kıtapları yazanlar kardamı, para kazandılarmı hayır, sızler bu kıtapların yazdıklarını uygulayıp kazandınızmı hayır, pekı nıye ısrarla uyguluyoruz, cunku baska bır sey bılmıyoruz.

Butun bunların hepsı global bır yalan, ınsanları bunları kullanarak para kazandıracagına ınandıran sermayenın oyunu bu...

Indıkatorler oyunun bır parcası, vatandasın elınden para carpmanın dıger bır yolu...

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Şimdi RSI ornegını alalım,Efendım neymış, RSI 50 yı gecerse yukarı hareket sıddetlenırmıs, bekleme sende al, sız alın ben satayım, sonra da alıcı cogalınca ,20.000 lot daha basayım RSI 50 uzerınde ıken, ne oldu,Rsı aynen 50 nın altına gıttı, Ne yapalım o zaman, temın 50 uzerınde ıken aldıgın malları gerı ver, cunku sat geldı,,

Hayda bana sat geldı dur zararına malı vereyım,Sonra ben sızın verdıgınız malları toplayıp bır daha RSI 50 uzerıne cıkarayım ındıkatoru..

Aaa ne oldu, Don gerı al, RSI 50 uzerıne cıktı, sattıgın malları gerı al zararına...

Sermaye bu sekılde kedının kopek ıle oynadıgı gıbı bız ky ıle oyun oynuyor...

Ama ky ısrarla hatalarına baska gerekce bularak, ben bu ısı bılıyorum havası ıle, yenı teknık kıtaplar okumaya yenı ındıkatorler uygulamaya devam...

Bırde baska bır yalan ıle tesellı edıyorlar, stoploss yapacaksın, neyı yapacagım gıtmıs 500 puan, donmus almısım 500 daha gitmis, stop yapsam ne olur , yapmasam ne olur...

BU yalanlar olmasaydı onlara kım para saglıyacaktı....
    Konu teo tarafından (02.11.08 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.

9. 1 kullanıcı teo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

sevgili teo eline saglik ne guzel yazmissin tam anlamiyla piyasayi ozetlemissin

mal tasinarak para kazanilamayacagini gunluk tradeler ile 300-400 puan almak kaydiyla para kazanilacagini daha once belki 150-200 defa yazmisimdir

kim ne derse desin ne cizerse cizsin ne sistem bulursa bulsun bu piyasalarda bu sistem haricinde para kazanmak IMKANSIZDIR

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

Sn.Teo, ben yeni bir üyeyim. Bir dostum sizin yazdıklarınızı bana pas etti. Çok uzun zamandır okuduğum en güzel seri diyebilirim. Test, indicator vs ler ile bende çok uğraştım. Ancak onlarla uğraşırken para kazanmayı unuttum, parada kaybetmedim. Aslolan fiyattır ve siz bunun bir yöntemini çözmüş hatta programlamışsınız. Bencede uğraşılması gereken direkt fiyat hareketleridir. Çok karmaşık olan bu kadar indikatörün yerine fiyat hareketlerini yönetecek mekanik eylem ancak sizin çalışmanıza benzeş bir yapı olabilir. Mekanik duygudan yoksun uygulayabilmekse, duygu ya yer oluşturan indikatör göstergelere uymaya çalışmak cidden zor olacaktır. Herkesin dayanma gücü sabrı kapitalden zarar yada kardan zarar edebileceği oranın farklılığı, yediğimiz kurufasulyenin etkisi bile herşeyi etkilerken en basite yönelmek ve duygusuz işlem yapabilmek ancak ve ancak böyle bir çalışma ile mümkün olabilir. Bu nedenle indicator gösterge hikayedir. İndikator yerine direkt fiyat irdelenmeli. Sağlıcakla

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı kaditatr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn.Teo, ben yeni bir üyeyim. Bir dostum sizin yazdıklarınızı bana pas etti. Çok uzun zamandır okuduğum en güzel seri diyebilirim. Test, indicator vs ler ile bende çok uğraştım. Ancak onlarla uğraşırken para kazanmayı unuttum, parada kaybetmedim. Aslolan fiyattır ve siz bunun bir yöntemini çözmüş hatta programlamışsınız. Bencede uğraşılması gereken direkt fiyat hareketleridir. Çok karmaşık olan bu kadar indikatörün yerine fiyat hareketlerini yönetecek mekanik eylem ancak sizin çalışmanıza benzeş bir yapı olabilir. Mekanik duygudan yoksun uygulayabilmekse, duygu ya yer oluşturan indikatör göstergelere uymaya çalışmak cidden zor olacaktır. Herkesin dayanma gücü sabrı kapitalden zarar yada kardan zarar edebileceği oranın farklılığı, yediğimiz kurufasulyenin etkisi bile herşeyi etkilerken en basite yönelmek ve duygusuz işlem yapabilmek ancak ve ancak böyle bir çalışma ile mümkün olabilir. Bu nedenle indicator gösterge hikayedir. İndikator yerine direkt fiyat irdelenmeli. Sağlıcakla
    hoşgeldiniz Sayın kaditatr, umarım tecrübelerinizi bizlerle lütfedip paylaşırsınız..

Sevgiler...
    Konu teo tarafından (02.11.08 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    91
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    92
    Toplam Teşekkür
    34 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı kaditatr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ..........., yediğimiz kurufasulyenin etkisi bile herşeyi etkilerken en basite yönelmek ve duygusuz işlem yapabilmek ancak ve ancak böyle bir çalışma ile mümkün olabilir. ...................... Sağlıcakla

Bu cumleden , Sistem Var Ama Sorun Psikoloji Topiğimi Okumuş Olduğunuzu Anlıyorum Hoşgeldiniz

Okumayanlar için Link Burada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri