geceye full uzun 35275 ortalama
geceye full uzun 35275 ortalama
uzlaşma olmasa düşerdik ama 35000 ler olcak galiba uzlaşma
şuanda spotu cekebildiklerikdr cekmeleri lazım yukarı son 10 dakikadayız
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
spot 30 da bi tahtanın tavan çizlmesini bekliorum
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
yarın sabah artı, Aralık vade yarın 37000 civarında kısalanır, sonrasında tekrar biraz realizasyon, ekim vade bitti ama Aralık vade 35500 e kadar düşer sanırım, oradan tekrar uzunlar beklenir, saygılar.
Konu bull market tarafından (31.10.08 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
spotu 28000 kırdı görüntüsüyle kapatırlar heralde bizide long yatırırlar bu dow geceye kelek yapmazsa pazartesii cok güzel bir gün ile başlarız haftaya.
nakdi uzlaşma bekliorum sabırla geceye ise flat
Çok Uzman
Spot kapandıktan sonra her şey olabilir ben 34700 den aldıklarımı verdim ve hafta sonu flate geçtim...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
29500 maliyet longs 35400 ortlama realiz etim berket versin ... haftasona flat yatyorum![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ekim vaeli dolara bakın, 1,5675 da 24078 adet alış yazılmuş, ap zaten 17500 kalmış, bu işte yamuk yokmu? saygılar.
hesabım yanlış değilse uzlaşma 600 üstü çıkar
Hainlik var dolar vadelide, spot 1,5460 iken, 20 lira yukardan 1,5675 den düşmemesi için çaba sarfediliyor, uzlaşmayı yukarda yapma gayretindeler, halbuki spot kapanışı uzlaşmayı sağlıyor, buradan dolar shortlanır, uyanın, saygılar.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri