madem dolar / yen e bakarak bu ıs oluyor ya da dj future una hangısıne dersenız ben dolar/ yen e bakıyorum ....
110,80 ve 111,20 ılk dırencler bu sevıyeye kadar ataklar bızı de 54500 lere ulastırmaya yetebılır
1,2055-1,2065 dolar kotasyonları
16,62 tahvil
-11 milyon ytl para cıkısı var.
Ancak hemen yineleyim bu hareket tamamen bir tepkidir ve o anlamda degerlendırılmeldır benım gorusum o . Gördugunuz gıbı paritedeki bir dalgalanmaya göre hersey sekilleniyor su an o nedenle sadece buna bakarak trade etmek vob da belki ıyı sonuc verır ama hısse senedınde aynı oranda yansıma bulmayabılır dıkkat etmek lazım .
Tepkı den cıkıp normale donerse pıyasa onu bilahere degerlendırırız ama su hareket 55100 e dahi cıksa bana gore tepki olarak nitelendirilmeli diye düşünüyorum.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri