Açılış tahminim 32.700 dür...Aralık vade için..
Açılış tahminim 32.700 dür...Aralık vade için..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yukarı yönlü düşünceye sahip olmama rağmen bu riski almadım...gereği de yok... bu histerik piyasada kazanmayalım ne olacak...bugün %10 artan borsanın yarın %15 düşmeyeceğinin garantisi yok... mantık yürütülemeyen bir piyasada işlem yapmak da pek anlamlı olmuyor..
geçmiş kriz süreçlerine göz atılırsa işin tek bir diple hallolmayacağı da ortada... acele etmeye gerek yok... kıytırık mayıs 2006 düzeltmesinde bile tek diple dönüş yaşanmadı.. bu uzun ve sabır gerektiren bir süreç... dipler yükselmeye başlasın bakalım... zaten fiyatlar ölü durumda... %10 yukardan mallanırız dert değil... yeter ki şu volatiliteden kurtulalım...
Konu halojen tarafından (30.10.08 Saat 10:13 ) değiştirilmiştir.
mesut abi . aşağıda ismini görüyorum günaydın .. bol kazançlar ..![]()
2013,00
Dolar Bolinger orta bandına gelerek düzeltmesini tamamlamıştır, Eğer buradan alt banda gitmese, yönü yine yukarıyadır...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sn mbm uzunda olduğunuzu tahmin ediyorum tava %15 açılış ütopik bence
33800 den sort oldum. kısa vadeli.
salı günü biz kapanırken FDOW 8300 civarı idi... şu an 9100lerde... 800 puan fiyatlanacak.. vobun bu açılışı zayıf kaldı gibi
Arkadaşım biz olmaz dedikçe sen geceden beri her mesajında TAVAN TAVAN dedin durdun, olmadı bak. Ne yapacaksın şimdi?? Shortta olanların sinirini bozup durdun... Hergün batacak demekle, tavan tavan demek arasından bi fark yok bence... Biraz saygılı olalım diğer pozisyondaki arkadaşlara...
vay be ne tavanmış
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri