Sayfa 2358/13018 İlkİlk ... 135818582258230823482356235723582359236023682408245828583358 ... SonSon
156216 sonuçtan 28.285 ile 28.296 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Asagıdaki tabloda 28 Ekim 2008 tarihinde uygulanacak olan günlük is akısı yer
    almaktadır:
    09:15 : Seans baslangıcı
    12:30 : Seans sonu
    12:40 : Uzlasma fiyatlarının ve

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FEDin faiz indiriminin etkileri tatil nedeniyle şimdiden satın alınıyor Perşembe Cuma kaldığımız yerden devam. Dowda 5-6 tane üçgen formasyonu aşağı kırıldı. Kriz reel sektöre bulaştı. GMe 10 milyar doalr verildiği an diğerleri de üşüşecektir hani bana hani bana diye. Matbaa da bir yere kadar basar paraları.
    Çok teşekkürler...

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

FEDin faiz indiriminin etkileri tatil nedeniyle şimdiden satın alınıyor Perşembe Cuma kaldığımız yerden devam. Dowda 5-6 tane üçgen formasyonu aşağı kırıldı. Kriz reel sektöre bulaştı. GMe 10 milyar doalr verildiği an diğerleri de üşüşecektir hani bana hani bana diye. Matbaa da bir yere kadar basar paraları.
    bas bas paraları leylaya bidahamı gelicez dünyaya

işi bilmiolar alıcaklar bernankeyi hazine bakanını başdakileri götürcekelr bi pavyona içirçekler ölesiye alem ortam havasında gece de yalnız yatırmicaklar kumpası hazırlicaklar ertesi güne ne isterlerse alırlar kriz mriz kalmaz. para bu ya netice de hammaddesi selüloz matbaaa tam kapasite çalışsa yeter altı üstü hiperenflasyon olur ama krizle kıyaslarsan hipereflasyonu tercih ederim
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür

hayat felsefem şudur ya da şu şekilde ifade edeyim bilindik slogalarla. Anı Yaşa(Vadafone),sonunu düşünen kahraman olamaz(Alemdar-ı Polat) bu sloganlar beni ifade eder. O sebeple full long. ky ye mal basmışlar kumpas var tezgah var düşücek şöle olcak böle olcak para çıkışı artıyor vız gelir tırıs gider. şu an alıolarmı alıolar fiyat gidiomu gidio. 30950 long olduğumu varsayarak yazıyorum ki öleyim de zaten sizler varsayın
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

dax da neler oluyor

Teşekkür Teşekkür 
    597
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    248
    Toplam Teşekkür
    63 Yazısı Teşekkür aldı

5 dakikalık normal dax grafiğinde DAX kapalıyken işlem olmuş gibi görünüyor bende. Sanırım FX2000in hatası.
    haklısınız
    5dk. dax grafiğinde 21de bağımsız uzun bir çubuk var
    ne alakaysa

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

DAX %9 artı bz neden %2 artıyız? DAXın DOWun %12 artı kapattığı günleri çağrıştıryor mu bu? Tati lolan bizi asıl bizim fazladan fiyatlamamız gerekmez miydi? Ekim vadede 33,000 kırılmadan long mong hikaye bana göre. Güniçi al sat yapanlar içind eğil orta vdeli bir görüştür. Güniçi al satçı 31000long olur 31100 short olur 10 defa dönse 1000 puanı alır. o yüzden onları ayrı tutuyorum.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dax da neler oluyor
    Evet DAXta bir dolaplar dönüyor. FDAXın sürekli altında seyreden DAXın kendisi şu anda %3 civarı üstünde seyrediyor. Akşam 21:00de 5 dakikalığına gizli seans bile yapmışlar. Almanyalı biri varsa bilgisi varsa açıklayabilir mi lütfen?
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

MORGAN STANLEY GERGINLIGI...

Dün belirtigim gibi, piyasa fed öncesi "short covering" ve GM endisesi arasinda kaldi : bu yüzden DOW dün tam 60 kere gel git yapti bir günde !!! (bu bir rekor !). Üstelik seans içinde MORGAN nin müsterileri eylul ayinda B likit fonlarindan ("money market funds") 50 Milyar dolara yakin para çektiler haberi gelmesi MORGAN i bir an da vurdu (-20%) ve bütün banka sektörü olumsuz etkiledi.... Buna ragmen DOW hala sifirda kalmayi basarmisti.....bireleri gelene kadar... Ve bu bireleri yine hedge fonlar ve bu sefer emeklik fonlar oldu : ABD de emeklik fonlar erimeye basladigi için, dün ABD nin en büyük emeklik fonu CARLYLE hisse senet satmaya ithiyaç duydu.... Buda hangi fiyatdan olursa.....

Aslinda dün tablo olumsuz degildi : seans dan önce vurguladigim gibi VIX 80 lardan 65 lere indi fakat MORGAN haberiyle beraber tekrar 80 dan kapandi....
    Öte yandan, yeni konut satislar iyi çikmasi ("new home sales") acaba emlak ta dip göründümü soru isareteni getirdi...ve bütün emlak sirketlere ve bölge bankalara alim geldi... Fakat bu yükselisi yine fonlar tarafindan nakit yapmak için satis firsat olarak kullanildi...

Bu yüzden normale dönmüs bir piyasa demek için biraz güç su an. Sebebi ayni : LEHMAN nin yüzünden dökünenler...ve simdide emeklik parasi eriyor diye nakite geçmek ithiyaci....

Dün iste hem Asya dan hem AB den 3 yangin birden bile alevlenmesi ASYA yi ve AB yi kötü vurdu.... Bu yüzden AB hala problemlerin merkezi biziz anlamamasi piyasalari rahatsiz ediyor : hala benim evim temiz diyor !

Bugün Asya daki yukselis ise otomobil sektöründen geliyor : GM giderse yerini TOYOTA ve MAZDA alacak düsüncesiyle beraber Tokyoda otomobil sektöründe ciddi ralli yasandi...Fakat bankalarda bir tik yok... Yani her zaman belirtigim gibi, bu yükselis sunu gösteriyor :dünya hizla degisiyor, ve ABD nin devlerin boslugunu hizla EM lerin sirketleri dolduruyor su an....

Bugün ise, piyasanin , tabiki en büyük bekentisi FED in toplantisi olacak : 50 mi 75 mi sorarsaniz.... tabiki FED piyasanin önüne geçmek istiyorsa, 75 gerekiyor...

Bu arada Mösyö Trichet hala düsünmeye devam etsin : ASTERIX de gibi, fransizlarin tek korktugu kafalarina gök düsmesi.. Herhalde AB de 200 puan indirim görmek için , Trichet nin kafasina gök düsmesi gerekiyor.... BAYBARS SEZEN

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Evet DAXta bir dolaplar dönüyor. FDAXın sürekli altında seyreden DAXın kendisi şu anda %3 civarı üstünde seyrediyor. Akşam 21:00de 5 dakikalığına gizli seans bile yapmışlar. Almanyalı biri varsa bilgisi varsa açıklayabilir mi lütfen?
    kayahan var ama o yukseliste konusmaz)
    dusunce "dipi delik der"

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

DAX %9 artı bz neden %2 artıyız? DAXın DOWun %12 artı kapattığı günleri çağrıştıryor mu bu? Tati lolan bizi asıl bizim fazladan fiyatlamamız gerekmez miydi? Ekim vadede 33,000 kırılmadan long mong hikaye bana göre. Güniçi al sat yapanlar içind eğil orta vdeli bir görüştür. Güniçi al satçı 31000long olur 31100 short olur 10 defa dönse 1000 puanı alır. o yüzden onları ayrı tutuyorum.

Daxta sadece 2 kağıt artıda, biri vosvagen %130 artıda. onun için dax bu kadar artıda.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür

vay be izlanda 6 puan arttırarak 18 e çıkardı faizi rekorumuz gitti elimizden hamdolsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)