Herkese Günaydın;
Asya piyasaları ; ABD futurları %3'e yakın oranlardaarıya geçirdi; benim gibi longcularda ümitlendi...
Bugün piyasa yarım günmü çalışacak? seans kaçta kapanacak ; bilgi veren olursa sevinirim...
Herkese Günaydın;
Asya piyasaları ; ABD futurları %3'e yakın oranlardaarıya geçirdi; benim gibi longcularda ümitlendi...
Bugün piyasa yarım günmü çalışacak? seans kaçta kapanacak ; bilgi veren olursa sevinirim...
Günaydın.
Galiba artı açılıp artı kapatacaz. Çok garip günler yaşıyoruz gerçekten.
Yarım saatte her şey değişebiliyor.
Nuri sevigen de 800-1000 puanlık artış bekliyor.
http://www.ayatirim.com/pdf/pdfs/VobBulten.pdf
Kendi sorumun cevabını Nuri sevigen'in yazısı içinde buldum....
'Bugün Türkiye’de piyasalar yarım gün açık ve saat 12:30’a kadar beklenen ve
izlenmesi gereken önemli bir data bulunmuyor..'
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dünden 29500 longs tutyorum system short signale kadar long tutcayım eyer baska harket ederim burya yazcayım cunki baktıyım graf icün ozel harket planım var graf gonderceyim birazdan...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
longs nezaman yukarya devam eder ? asayadaki graf benim plandı..
vob 32100..32500 kırmızı (X) üstesinde olur eyer dikat eyer üstesine gider diyrum ..... ozaman 35xxx benim realiz yeresi ....
![]()
Konu hexen tarafından (28.10.08 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.
Herkese merhaba işyerimden siteye giriş engellendiği için proxy sitesi üstünden bağlanıyorum. Dün akşam uzunda kalmaya cesaret edememiştim, flat kalmıştım. Uzunda olanları tebrik ederim...
31700 gecmeden yukarı hayal dir bana gore,
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu hexen tarafından (28.10.08 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri