Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sabah long eden aksam system long signalle kapama olsada sabah asaya gap olyor içün longs realiz eder.. ? cunki hep aynı yaptılar kar eden realiz etmek ister amma ben longs yatcayım yine (eyer 15 dakk long signalle olur)
Konu hexen tarafından (27.10.08 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
geceye aralık vade long.. iyi akşamlar .. mbm nin kulakları çınlasın daxtaki günlük uyumsuzluk teyiti gelirse sağlam teperiz ..iyi akşamlar ..
2013,00
30.300 de bana sat geldı 17:00 tıckı ıle, ondan sonra 975'e tamamı ıle balondan gıttıler kımseyı geceye shortta sokmamak ıcın,
Mecburen 30300 den yaptıgım shortları tepeden kapattım gece pozısyon tasımak ıstemedıgımden dolayı...
Yarın 29675 den acılıs yaparlarsa hıc sasırmam....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sn oğuzt . daxtaki son oluşan yeşil günlük mumın adı varmıdır abi .? ne anlam ifade eder . tşk .. .![]()
2013,00
Buğün bir kere daha anladım ki, iyi trader para kazanan veya kaybeden değil, ticki bekleyendir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
DAXa neler oluyor yawf kendi başına buyruk %4e yakın artı yapıp 4486lara çıktı şimdi eksiye döndü yine.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri