5 dakk 15 dakk systems long signalde . gün system short
5 dakk 15 dakk systems long signalde . gün system short
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
matriks donan var ?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
cuma 29500 longs bugun 29000 indim sonra 29500 terkar long pozyondayım short signal gelene kadar..
sankonun platformu takılan oluyor mu bugun ??? zehir ettin
dax günlüklerde teyitsiz uyumsuzluk var. teperse iyi teper yani .. hehe
son düşüşte portfoy 2-3 ay önceki seviyesine geriledi . ekim vadede margin yiyerek pozisyonumu kapattım üü. şimdi kalan teminatla aralık vadede longum .. stoploss yine margincall .. bakalım artık kısmet
.. paimei sistemde long dedi acaba dönüş günü bugunmü ?? .. denemeye değer geceye long .. bol kazançlar ..
2013,00
bir gün bu kayıpları toptan talep etsem ..
27.10.2008 16:29:44 *abd'de Ekimde Dallas Fed Imalat üretim Endeksi -13.7 (önceki -21.4)
27.10.2008 16:30:28 *abd'de Ekimde Dallas Fed Aktivite Endeksi -59.4 (önceki -39.6)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri