Sayfa 2343/13018 İlkİlk ... 134318432243229323332341234223432344234523532393244328433343 ... SonSon
156216 sonuçtan 28.105 ile 28.116 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı rcp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GM batarsa krız yenı bır safhya ulasmıs olacak, fınans sektorunden sonra reel sektorde de batıslar baslıyor demektır, yenı bır lehman vakası etkısı olabılır..Tikkat etmek lazım sayın teo.
    Velev kı MBlerden toplu faız ındırımı gelmeye...
    vallahı ben habere bakmıyorum, market profıle bakıyorum, su an al de dı aldım, sat dedı sattım, 2 kere flat ol dedı, oldum, son sınyal long dedı, long oldum...

netıcede bugun pat duzeyındeyım sabah 8000 ytl kar vardı su an -5000 ytl zarar, ...

uyacagım sınyale...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı HKAYIKCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008/77 sayılı Genelge ile Borsamızda işlem gören VOB-YTLDolar ve VOB-YTLEuro sözleşmelerinin başlangıç teminatları artırılmıştır.

2005/11 VOB-YTLDolar Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 150 YTL’den 180 YTL’ye, 2005/12 VOB-YTLEuro Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı ise 200 YTL’den 240 YTL’ye çıkarılmıştır.

Yeni işlem teminatları 27.10.2008 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 27.10.2008 tarihinde ilgili sözleşmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon taşıyan hesapların teminat durumlarında bazı değişiklikler söz konusu olabilecektir.

Değişikliklere 23 Ekim 2008 tarih ve 2008/215 sayılı Borsa Bülteninden ulaşabilirsiniz.
    Dün vermiştiniz.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ı su an -5000 ytl zarar, ...

uyacagım sınyale...

keske arada bır sıstemın dısına cıkıp sadece kendı sesınızı dınlemıs olsaydınız, umarım zararınızı bıra an once telafı edersınız.

Teşekkür Teşekkür 
    6.722
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.046
    Toplam Teşekkür
    702 Yazısı Teşekkür aldı

Sn. Teo günlük grafikte mass indikatörüne bakabilir misiniz ? Şu durumda dikkate alınabilir mi sizce ?

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı özdenil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn. Teo günlük grafikte mass indikatörüne bakabilir misiniz ? Şu durumda dikkate alınabilir mi sizce ?
    alınır 30 dakıkalıktada aynı durum var, Ben artık ındıkatore bakmadıgımdan farketmemıstım sagolun, trend degısecek dıyor evet,
    Konu teo tarafından (24.10.08 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı rcp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

keske arada bır sıstemın dısına cıkıp sadece kendı sesınızı dınlemıs olsaydınız, umarım zararınızı bıra an once telafı edersınız.
    aman hocam benım sansım yoktur, hanı gokten bilmem ne yağsa , bilmem ne olur hesabı, ben pusulaya uyayım daha ıyı, yoksa kaybolurum.

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı oğuzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 dk lıkta tobo gordum sanki olursa 30000 gosterir gibi megeldi ustalar ne der
    ustalık haddime değil ama cevapsız kalınca, obo-tobo uzun vadeli formasyonlar ben 5 dakkalıkta gördüm o bile ciddiyetsiz çıktı.

29700 civarına çıktı, dünden gelen yükselen kanalın direnci.

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

ben halen flat systems halen short signalde
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    597
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    248
    Toplam Teşekkür
    63 Yazısı Teşekkür aldı

sayın vob trader
    dün inf marka modemden bahsetmiştniz
    nerden satın aldınız bilgi verebilir misiniz
    ben baktım da teknomarkete bulamadım

teşekkürler
    Konu al bundy tarafından (24.10.08 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abilag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın vob trader
    dün inf marka modemden bahsetmiştniz
    nerden satın aldınız bilgi verebilir misiniz
    ben baktım da teknomarkete bulamadım
    abi eskişehirde hisbim bilgisayardan aldım resmini koyarım isterseniz bide o şekilde araştırın.
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Yeniden short...

Teşekkür Teşekkür 
    597
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    248
    Toplam Teşekkür
    63 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi eskişehirde hisbim bilgisayardan aldım resmini koyarım isterseniz bide o şekilde araştırın.
    bizim hanımköy orası
    tam adı "inf" ise bi şekilde buluruz inşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)