Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
amma korku son safada . korkuyorum amma tutuyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Senaryo : 7 Fiyat : Aşağı APS : Artıyor Etki : Olumsuz
Piyasa : Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sakın Bana Bakarak Poz Almayın Cunku Bugun 350 Puan Aldım Yarın 700 Puan Bıle Asagıdan Verırım Pek Bır Kaybım Olmaz.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
3 te 1 poz 33725 ten uzun kalıyorum insalllah gapsız sakin acılırız sabah her iki yonede
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
5 dakk system short 15 dakk system short gun system short amma ben long yatuyorum maliyet 33.000
Geceye flat kaldım,elimdeki longları son dakika 33500 e verdim zararına, bu riski alamadım.
geceye uzun kaldk bugunku karları veririz en fazla yen ve altına güvenip kaldım...
bünye artık 2000-2500 gaplere alışkın oldugu için aşagısında gap olsa bile ürkütmez..
Konu furkan tarafından (16.10.08 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.
Geceye Uzun ,aldıgımız 350 Puanı Verdık![]()
TOBO bozuldu son anlarda oluşan bayrak bozuldu. VOB yükseliş hakkını kaybetti.
Yarın bugünkü gibi sert olmayacak bir şekilde 32,800 gibi aşağı boşluklu açılış olabilir.
Kısa vadeli takip seviyem 34,000! Geceye Long taşıtacak seviyem 37,800!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ayda yilda 1 kez geceye long girdik ondada dow ipini kopardi
gerci sabaha kadar cok var hayirlisi
Futurelarla akşama kadar dünyayı oyaladılar. Geceye short girdim günün yükseklerinden. Helva ucuz ne de olsa..Beklentim en azından DOWda önceki dibin görülmesi. Sonrası ne olur bilmem yarın Cuma.
Konu sentinus tarafından (16.10.08 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri