Sayfa 2239/13018 İlkİlk ... 123917392139218922292237223822392240224122492289233927393239 ... SonSon
156216 sonuçtan 26.857 ile 26.868 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

piyasa acildiginda tekrar 39.500 deneyecegini tahmin ediyorum oradan cok az bir miktar short acicam.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Yer
    Mersin
    Teşekkür Teşekkür 
    342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    91
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

Günlük pasta ekleyebilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.
    -Objektif giriş ve çıkış

-Para yönetimi

-Hareketli stoploss

Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.

-----------------------------------------

Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Kayahan ortalarda gözükmüyor hayırdır?? Az çok birbirimizi tanıyoruz, geçen yıl yaz aylarından beri küresel durgunluk diye bağırıp çağırdım diğer sitede, hatta kavga bile ettim milletle. Bu adam çıkmış sokaktaki çocuğun bile global krizin farkında olduğu bir zamanda "kriz kriz" diye bağırıp çağırıyor. YTL pul olacak, bankalar batacak vs... Bu kadar da kötü niyetli olunmaz ki!

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayahan ortalarda gözükmüyor hayırdır?? Az çok birbirimizi tanıyoruz, geçen yıl yaz aylarından beri küresel durgunluk diye bağırıp çağırdım diğer sitede, hatta kavga bile ettim milletle. Bu adam çıkmış sokaktaki çocuğun bile global krizin farkında olduğu bir zamanda "kriz kriz" diye bağırıp çağırıyor. YTL pul olacak, bankalar batacak vs... Bu kadar da kötü niyetli olunmaz ki!
    uzatmayın artık konuyu ya durup durup bişiler atıo herkes ortaya sonra da düzen bozuldu şimdi kayahan mevzusu nerden çıktı sabah sabah. kovana çomak sokmak ne kadar hoşunuza gidior ya
    Konu Vob Trader tarafından (14.10.08 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir.
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

eger cuma gunku islemler karsilikli degilse HATIRLATMA BAZINDA SOYLEYEYIM DOCE 14.763 TANE SHORT ACMISTI 36.130 MALIYETLE

14.763 KONTRAT BEDELINI SIFIRLAMIS DURUMDA
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    255
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    133
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzatmayın artık konuyu ya durup durup bişiler atıo herkes ortaya sonra da düzen bozuldu şimdi kayahan mevzusu nerden çıktı sabah sabah. kovana çomak sokmak ne kadar hoşunuza gidior ya
    ne comagi ne kovani ??

biz kimseye hakaret etmiyoruz,kufur etmiyoruz

yalnizca arkadasimizin hosgorusune siginarak,takiliyoruz bunuda mi yapmiyalim ?

Yer
    Mersin
    Teşekkür Teşekkür 
    342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    91
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

Teşekkürler Sn. Vob Tüccarı.
    -Objektif giriş ve çıkış

-Para yönetimi

-Hareketli stoploss

Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.

-----------------------------------------

Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

vobtrader comak yok ..endeks ne düsyünüyosunuz ? 38500 asayasında short accayım dow futur 9545 asayasına gider ozman gece short yatcayım halen flat
    Konu hexen tarafından (14.10.08 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne comagi ne kovani ??

biz kimseye hakaret etmiyoruz,kufur etmiyoruz

yalnizca arkadasimizin hosgorusune siginarak,takiliyoruz bunuda mi yapmiyalim ?
    hatta devamli okuyanlar bilirler sanirim pers aksamiydi mbm %3 yukari yapar dow demisti bende 8700 seyahati basladi demistim,hatta takildik birbirimize kupon yaptik diye

1 gece sonra sabahi takilmistim mbm e senin kupon yatti diye o da gulmustu 1 kupon daha yaptim demisti olay kapanmisti

kantarin topuzu denen bir olay var sen tutup adama yuzsuz dersen o da yapmamasi gerektigi halde zivanadan cikar

biz kalp kirmayiz ,kirdirmayiz bu kadar basit.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Standart mantik

durum: biz dun duserek kapattik dunya tarihi yukselis rekoru kirdi 10 ve ustu biz dusmemize ragmen onlarin yarisi yukselisle acildik daha buyuk endeks rakamina ragmen. simdi fodw uyup bir de utanmadan dusuyorlar.
    bunun mantigi varmi yoksa dilin kemigi yok gibimi aciklanmali. yoksa dun short kalanlara destek olmak istiyor py sanirim.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

sistemin ekim ayında 2.000 puan zararı var..şimdilik durum bu..1 eylül 2007 den 30 eylül 2008 e kadar.13 ayda sadece nisanda 1700 puan zarar vardı..aylık ortalama 6.000 kar oluyordu.bakalım ekim nasıl bitecek..
    Konu abka tarafından (14.10.08 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)