mbm Nickli Üyeden Alıntı
yazmayacagım dedim ama şu rintintin olayını görünce yazmadan olmaz......
Konuyu Toplam 84 Üye okuyor. (50 Kayıtlı üye ve 34 Misafir)
mbm, LaNCe, demir, follow, shibumi, saganak, jelibon, mozkan, VOBiX, hdioxyde, spreadbetting, mur@t, catedral, optra, uufuk, sentinus, MASTER, lwarrior, abilag, oguzhan, dilemma, jerfin, özdenil, abka, mgudul, BULUT, men, capepoint, açık-pozisyon, parderi, hilm, bien, HKAYIKCI+, mavi, emrehan, artanis, cbaykus, chn69, Frapuccino, mursevim, oğuzt, yukcel, AMON RA+, borsacim, thracian, CIRCIR, efor, maşuk, ayyu12
bak yukarda o kadar isim var......burda olmayanlarda dahil...
hangi birinize küfür ettim..yada saygısızlık..... benden en ufak kötü bir söz duydunuzmu...
yazılarınızla pozisyonlarınızla yada görüşlerinizle ilgili......
özelliklede şahsınızla ilgili....
varsa çıksın söylesin.....
adamın biri geliyor durduk yere pişkin yüzsüz diyor...
ve bende buna cevap vermeyecegim öylemi...
sebeb olarakta ben geceye uzun giriyormuşumda..gap yiyormuşumda....
bu ona bana hakeret etme hakkı doguruyor öylemi..
kim olursa olsun..aynı şey olursa,aynı şekilde cevap alır benden....
bunun hakla hukukla alakasıda yok..
ha forumdan atılır atılmam..umrumda olmaz...öncelik benim kişiliğimdir...
zaten kaydımı silin diyen de benim.....
buna yapılan kasıtlı ve haksız saldırıya cevap veririm..
forumdan atılmayayım diye eyvallah deyip etek yalayacagım ,duymamazlıktan gelecegim öylemi...
belki sen yapabilirsin ama ben yapmam kardeşim...
gelelim rintintin olayına
zaten rintintin olayıda böyle.. eyvallah demediğimiz için, eğilmediğimiz için ayrıldık....
baktılar sinyal satamıyorlar kasıtlı olarak üstümüze geldiler...
adiliklerin en büyüğünü yaptılar.. olay catedralle benim aramda olmasına ragmen fırsat bilip yok özür dile yok af dile deyip yok bilmem ne deyip birde numara yapmaya çalıştılar..
zaten nasıl burdan bunları göndeririz diye plan kuruyorlardı..hemen atladılar olayın üzerine..
mesela sn rcp den dün özür diledim ben.. hatalıysam dilerim...
ama kimki ben özür dileyecegim.. yada niye dileyecegim.. sonra mesela sn.enerton gibi ,sırf sn mbm in kaydi niye silindi diye soran ,bir sürü arkadaşların kaydını sildiler..
bumu insanlık.. bumu moderatörlük...
esas benim merak ettiğim ne biliyormusun... ben o kişiye yukarda anlattıgım nedenlerle ,sadece bana degil o gün atılan bütün arkadaşlarada yaptıkları despotluk ve haksızlık için rintintinde derim başka bir şeyde...
bundan sanane.....
mesele anlaşılıyor gibi.. yoksa durduk yere bu meseleyi gündeme getirmezdiniz.. yine planlı bir hareketmi var...
yoksa lance ile siz başka amaç peşindemisiniz.......
o forumda gereken yapılır diyorsunuzda niye gidip orda yazmıyorsunuz...rintintini savunacagınıza gidin orda yazın... mutlu mutlu....
sizemi düştü onu savunmak.. atılan onca arkadaşa savunma hakkımı verdi rintintin..
mesele anlaşılıyor....
bu topik reting yapıp izlenme sayısını artırdı ya birtakım gizli güçler hemen iş başınamı geçti yoksa...
Yer imleri