35000i dipledik galiba??
35000i dipledik galiba??
Geçemedi, Geceye flat...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
piyasaların dört gözle beklediği haber..
IMF HEYETI GELECEK BIRKAC HAFTA ICINDE PROGRAM SONRASI RUTIN IZLEME GORUSMELERI ICIN TURKIYE`YE GELECEK - CNBCE
jELİBON FARKIIIIIIIIIIIIIIII....................
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Son dakikalarda şortçular için pozisyon kapatma fırsatını tepsiyle sundular resmen. kaçıran varsa yazıklar oldu.
Dow bu gün 9,000 üzeri kapatabilir. Bu şu demek; bizim piyasa açık zamanına göre % 10 yukarı demek. tavan açarmıyız o zaman pazartesi?.
Güniçinde stresli sinirli ortam olduğu için yazmadım.
Forumda bu tip tartışmalar olmasa iyi ama olmuyor. bazen sinirlere hakim olunamıyor.Burayı yaklaşık 2 aydır takip ediyorum gözlemlediğim şu, burada bir guruplaşma gördüm. gurubun dışındakiler mesaj yazsada,soru sorsada cevap verilmiyor. birde gurup dahilindeki kişiler kendi aralarında canım cicim. aliciiim, ayşeciim...
eğer isimle hitap edilecekse neden nick kullanıyorsunuz?
bugün burada mbm,ve selcuklu değilde başka arkadaş o küfürleri etse üyeliği iptal edilirdi. üstelik moderatorler göre göre gözyumdu buna.
bazı kişilerin diğer forumun yöneticine rintintin diyeceğine kendini sorgulaması lazım.bu olay diğer forumda olsaydı gereken yapılırdı.
neyse herkese iyi haftasonları
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
En azından karşılıklı sataşmalar başladığında ilgili kişilerin yazma hakları bir süre askıya alınmalı sinirler yatıştıktan sonra tekrar bu hak verilmeli. burayı binlerce kişi okuyor diyorsunuz her fırsatta. 1000 lerce kişiye saygılı olmak lazım.
kimseyi eleştirmek değil amacım. gördüğüm bu
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri