abka Nickli Üyeden Alıntı
hadi satsınlar bakayım 120 metre kare evleri ankara etlikte(anteras) 400 milyara...
ben zaten yillarca bu sorunun cevabini aradim ama bulamadim
soyleki KIM 400 MILYARA BU SALAK DAIRELERI ALIR??
olasiliklar sunlar degerlendirdim bulamadim
ilk dusundugum zengin isadamlari alir dedim iyide zengin isadami neden alsinki adamin zaten evi var
yatirim yapmak icin alir dedim e adi uzerinde isadami hangi salak yatirim icin 400 milyara daire alir dedim gider isine sermaye yapar veya arsa alir
dedimki adam toz isi yapiyor para pacadan akiyor kendine daire aldi iyide adi uzerinde para pacadan akiyor adam malikane alir
dedimki adam maasli kredi ile aldi o zaman hangi salak sabit maasla o kadar pahali daireyi alir?
daha cok olasilik dusundum bulamadim sanirim ileriki gunlerde harac mezat satilirken OGRENCEZ KIMLER ALMIS 
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Yer imleri