Sayfa 2202/13018 İlkİlk ... 120217022102215221922200220122022203220422122252230227023202 ... SonSon
156216 sonuçtan 26.413 ile 26.424 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

mesela erken düşen çin az düşüyor şu an.
    rusya ya kesilen ise kapitalizmin cezası, savaştı ve adamları yedi batı ülkeleri.

rus işadamalrı büyük servet kaybetti bu savaş yüzünden.

TR ise alışık aslında, gücü bugün görecez, bu yapılan imkbnin tavan uygulamasından olabilir şu an, ikinci seans ortay çıkacak.

tR neyemi alışık zaten maaşlar ucuz, halkın borsada parası yok. faiz en yüksek.

amerikada o evlerin sahibi halkın çektiğini düşünsene, üstüne işlerindende oluyorlar.

evet bizde halkta ve esnafta para yok ama hep böyleydi.

adamlar ise emekli bile olamayacaklar emekli fonları yüzünden.

bu dertler bizde yok.

amma şimdilik.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Alıntı rcp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nıkkei 9200 de neredeyse taban yaptıgında bız kac dusmustuk, 3 mu 5 mı, keza bugun de aynı, dax ıle kıyaslarsak zaten arada cık fark cıkar. herneyse, dedığım gıbı ben anlamıyorum bu işi ve hıc de normal bı durum değil gıbı. Bakalım devamı nasıl olacak.
    demekki nikei pahalıydı, normal.

dikkat et eksi %42-40-43 te buluşuyor hepsi şu an.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

eger bir sistemin başarısı ayda ortalama 5.000 puan ise öpüp başınıza koyun..milyarderliğin sırrını buldunuz demektir..yılda eder60.000 puan..20 kontratla yılda 120 milyar kar edersiniz..yani heryıl ev alırsınız..

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi satsınlar bakayım 120 metre kare evleri ankara etlikte(anteras) 400 milyara...
    ben zaten yillarca bu sorunun cevabini aradim ama bulamadim

soyleki KIM 400 MILYARA BU SALAK DAIRELERI ALIR??

olasiliklar sunlar degerlendirdim bulamadim

ilk dusundugum zengin isadamlari alir dedim iyide zengin isadami neden alsinki adamin zaten evi var

yatirim yapmak icin alir dedim e adi uzerinde isadami hangi salak yatirim icin 400 milyara daire alir dedim gider isine sermaye yapar veya arsa alir

dedimki adam toz isi yapiyor para pacadan akiyor kendine daire aldi iyide adi uzerinde para pacadan akiyor adam malikane alir

dedimki adam maasli kredi ile aldi o zaman hangi salak sabit maasla o kadar pahali daireyi alir?

daha cok olasilik dusundum bulamadim sanirim ileriki gunlerde harac mezat satilirken OGRENCEZ KIMLER ALMIS
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

6 ay önce ise biz yüzde 30 eksi iken hepsi yüzde 10 15 düşmüştü.

bovespa rusya yeni tavanlar yapıyordu.

şimdi herşey eşit.

globalleşme yani, hep beraber batacaz batarsak.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    noldu hayırdır zarar falanmı ettin .. suçlumu arıyorsun .. .. .isim ver bilelim ..kime yüzsüz diyorsun .. ? zaten insanlar gergin .. pozisyon ters herhalde .. çingeneliğin luzumu yok .. burada buna müsade edemeyiz ..
    ağzımı bozmak istemiyorum edepli konuş!

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Ticari krediler durdurulmuş. Süresi belli değil.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

adsl baglantım her an kesılebılır, ıst doneceğim için nakil yaptırdım o yuzden uzun yazma sansım yok. Derler ya mınareyı calan kılıfını bulur dıye, ya da bir sey olup bıttıgınde gerekce bulmak zor değil. Hatta ben baska seyler de ekleyeyım, yurtdısı bankalara guven sıfır, az once ntv de ızledım, ıngıltere ve ızlanda arasında krız cıkmıs durumda, yanı parayı burdan cekıp gıdeceklerı bıryer yok da denebılır, ve hatta yurtdısına transfer edılmıs yerlı fonların gerı gelmesınden bıle sozettı malıye bakanı az once, bunun ustune korfez sermayesını de eklersek neredeyse dunyanın en guvenlı lımanı lan edıleceğiz bırkac guna kadar.
    Bu mudur yani???

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Alıntı rcp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adsl baglantım her an kesılebılır, ıst doneceğim için nakil yaptırdım o yuzden uzun yazma sansım yok. Derler ya mınareyı calan kılıfını bulur dıye, ya da bir sey olup bıttıgınde gerekce bulmak zor değil. Hatta ben baska seyler de ekleyeyım, yurtdısı bankalara guven sıfır, az once ntv de ızledım, ıngıltere ve ızlanda arasında krız cıkmıs durumda, yanı parayı burdan cekıp gıdeceklerı bıryer yok da denebılır, ve hatta yurtdısına transfer edılmıs yerlı fonların gerı gelmesınden bıle sozettı malıye bakanı az once, bunun ustune korfez sermayesını de eklersek neredeyse dunyanın en guvenlı lımanı lan edıleceğiz bırkac guna kadar.
    Bu mudur yani???

aslında benim dediklerimin aynısı.

ama bir yere kadar sürer bu mutluluk ve uyuzluk.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı LaNCe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cesaretim yokmuş.. uzatmak istemedğim için isim vermedim ama madem çok istiyorsanız tartışmak buyrun tartışalım..zaten mesaja müdahil olarak o kişinin kendin olduğunu belli ettin her gün 2000-3000 gapı kafasına yiyen sonra pişkin pişkin çıkıp zararımı çıkarttım kara geçtim diyen yüzsüz değilde nedir? buna inanların olduğunumu sanıyorsun? ilginç olan kimseninde çıkıp kardeşim 4000 puan gap yedin nasıl olduda bir günde 4000 puan zararı çıkartıp 4000 puanda kara geçtin dememesi..haliyle kimse çıkıp birşey demeyince forumda aktif bir üye olmadığı halde dayanamayıp müdahil olan çıkıyor..

aktif üye olmadıgı halde burda müdahil olmuş...

yukarda üstad tuncer şengözün yazısı var.. parayla görüş satıyor...
    o bile dün gece için yanılmış...

ona para ödeyenler dün gece için yüzsüz desin.. bizi yanıltsın desin..hakları..adamlar karşılıgında ücret ödüyorlar...

yada gidin halile sorun..
    bu iş için karşılıgında ücret alıyor çünkü....en doğrusunu bulmak zorunda

ben uzun girerim , kısa girerim... 4000 yerim..5000 yerim..
    sanane bundan...
    bu sana bana yüzsüz pişkin deme hakkını verirmi....

pozisyonlarım kazançlarım kayıplarım beni baglar..
    dün gece için dowda yanıldım.. dün gece için yanılan benmiyim sadece.....

o zaman dün dowun yüzde 7 düşüşünü herkes biliyordu ve kısa girdi ..öylemi...
    sadece ben uzun herkes kısa... öylemi...
    öyle değilse onlara niye yüzsüz yazmıyorsun...

burda direkt şahsıma ait bir sataşma var.. piyasayla ilgili değil...

vadeliyle ilgili abartılı bir yorumum varmı gün içi.....herkes vadelide oldugu için ne yazacagımı bilirim...
    kendi pozisyonumu yazarım..eskiden an be an yazardım.. şimdi onu bile yapmıyorum......

kendi pozisyonum seni niye bu kadar ilgilendiriyor.....

varsa piyasa ile ilgili görüşünüz dogru yada yanlış yazın.. benimki yanlış seninki doğru olur..

ama dışardan gelipte burda millete hakaret edeceginize gidin....
    Konu Nohamura tarafından (10.10.08 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: sn mbm sakin
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Cok hosuma gıden bır soz vardır, derler ya, ya sen hesap bılmıyorsun ya da dayak yememıssın dıye. Oysa bız hesap da bılıyoruz ulke olarak cok dayak da yedık.
    Allah sonumuzu hayır etsın dıyorum sadece. Sevgılı catedral da arada bır der ya, allah bıle kurtaramaz dıye ( dow ıcın), bızım de ısımız allaha kalacakda vay halımıze.
    Umarım bu kotumserlıgını tavan yaptıgı gunler tabanlardır ama bunu derken ben bıle buna ınanmakta zorluk cekıyorum.

Teşekkür Teşekkür 
    1
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi satsınlar bakayım 120 metre kare evleri ankara etlikte(anteras) 400 milyara...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)