Sayfa 2170/13018 İlkİlk ... 117016702070212021602168216921702171217221802220227026703170 ... SonSon
156216 sonuçtan 26.029 ile 26.040 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Mersin
    Teşekkür Teşekkür 
    342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    91
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ekranı açınca veriyor butun dunya bugun butun gun açmadım telefondan sordum 39500du şimdi açtım ekranı dowa yine veriyorlar ne bu boyle anlamadımkii uzunlar hala devamm 45000 gormeden vermicem yada tuketicez artık kendimizi..
    Sn. Furkan bence siz ekranı bir süreliğine açmayın çıkıp çarşıya dolaşın biraz siz ekrana baktıkça düşüyoruz. Gerçi dışarı çıkmanın da bir maliyeti var. Ben bu sabah açılışta shortları kapatıp dışarı çıktım sonra dönünce bir baktım ki sabah ki gap hikaye imiş asıl olay gün boyunca olmuş maalesef sabah pozisyonumu flata çevirmiştim gece de flatim tüm gün dışarıda olduğum için. Kitapçıya diye çıktım çarşıya pantolon gömlek bi de pabuç aldım kendime.
    -Objektif giriş ve çıkış

-Para yönetimi

-Hareketli stoploss

Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.

-----------------------------------------

Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman sağol iltifat etmişsin ama benim tebrik edilecek bir tarafım yok, son 2 ayın en rezil en berbat, en acemi tradelerini yaparak portfoyumu %75 kaybederek, %25'e indirdim...

Yine de sağol....
    sende eritiyorsan parayı kendime cok kızmayım artık londraya geldigimden beri %60dan fazla kazandım şimdii tekrar başa döndüm cumadan beri çarpıldım surekli halada longtayım..

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sentinus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn. Furkan bence siz ekranı bir süreliğine açmayın çıkıp çarşıya dolaşın biraz siz ekrana baktıkça düşüyoruz. Gerçi dışarı çıkmanın da bir maliyeti var. Ben bu sabah açılışta shortları kapatıp dışarı çıktım sonra dönünce bir baktım ki sabah ki gap hikaye imiş asıl olay gün boyunca olmuş maalesef sabah pozisyonumu flata çevirmiştim gece de flatim tüm gün dışarıda olduğum için. Kitapçıya diye çıktım çarşıya pantolon gömlek bi de pabuç aldım kendime.
    şunu net olarak soyleyebilirim nezaman ekranı kapatıp cıksam herzaman kazandım cidden bu tamamen psikoloji oyunu bana gore yonu bulduktan sonra kıpırdamamak gerek pazartesi makina basındaydım oldumda ne oldu ? ben beceremiyorum al-satları trene binip beklemem gerek şimdide oyle yapıyorum dip dedik 38400den aldık geldigi yerlere bakın ama hala umitliyim 45000 gorucegini tutuyorum..içinizi ferahlatayım yarında ekranı açmamaayı düşünüyorum yukarı yaparsak artık kulaklarımı çınlatırsınız

Yer
    Mersin
    Teşekkür Teşekkür 
    342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    91
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şunu net olarak soyleyebilirim nezaman ekranı kapatıp cıksam herzaman kazandım cidden bu tamamen psikoloji oyunu bana gore yonu bulduktan sonra kıpırdamamak gerek pazartesi makina basındaydım oldumda ne oldu ? ben beceremiyorum al-satları trene binip beklemem gerek şimdide oyle yapıyorum dip dedik 38400den aldık geldigi yerlere bakın ama hala umitliyim 45000 gorucegini tutuyorum..içinizi ferahlatayım yarında ekranı açmamaayı düşünüyorum yukarı yaparsak artık kulaklarımı çınlatırsınız
    Merak etmeyin biraz daha aşağısı olursa artık bu iş son longları da dökme manevrası olur. Yarını bilmem de Cuma olay netleşir. Dow'da haftalık kapanışlar önemlidir. Stop kenarda durmak kaydıyla 10000 üstü tepki beklentim var. 9900 altı haftalık kapanışta fiş çekilmiştir bana göre 7200e abbas yolcu oluruz. Haftalık stop olarak 9900 Dow'u izliyorum. Eğer tepki olursa 9900 altı ileride ayı tuzağı olarak anılır tersi olursa stop oluruz zaten. Uzun vadede orayı kıracak zaten fakat cart diye kırıp geçerse kefere malları boşaltamaz.
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    Konu sentinus tarafından (09.10.08 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.
    -Objektif giriş ve çıkış

-Para yönetimi

-Hareketli stoploss

Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.

-----------------------------------------

Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Tekrar...

Olasılıklar...

Görünen o ki Usd/Ytl 1.50-1.60 larda dalgasını sonlandıracak.Geri dönüşünde ise Hisse senetlerinde olanlara son bir fırsat tanınacak olan İMKB’de yükseliş gerçekleşecek.Sonrasında Usd son kez denenebilir fakat benim seçimim olmayacaktır.Sarı renge biraz daha fazla değer vermem gerekecek Obama sonrası son lale devri bitişinde.

Dji te ise gelen sat sinyalinin 9.000 den veya 7.500 lerde son bulması beklenebilir.7.400 altı spekülasyon dışıdır benim için.Paranın değeri açısından.Bundan sonraki stratejim uzun vadeli 9.000-7.500 arasına uğramadan 10.700 yukarı kırılırsa al, aşağı kırılırsa sat tarzında gerçekleşecek.
    Veya 9.100 lerde al 8.900 lerde stop, 7.500 lerde al 7.300 lerde STOP-KAÇ-KURTUL-BULAŞMA tarzındadır.
    İMKB grafiklerim hazır değil.Arkası yarın programımda.
    Bol şans hepimize…

Değişen bir durum olmadığından eski resim geçerli.
    Rastgele...

BULUT çevrimdışı Üyeliğinin durdurulmasını kendi isteyen kullanıcı
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1
    Toplam Teşekkür
    1 Gönderisine 1 kere teşekkür edildi

Günaydın

Nuri Sevigen 400 puanlık yükselişle başlayacağımızı söylemiş..

http://www.ayatirim.com/pdf/pdfs/VobBulten.pdf

Teşekkür Teşekkür 
    6.722
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.046
    Toplam Teşekkür
    702 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşlar, foreks'de kayan yazı bandını nasıl kaldırabiliyoruz ?

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    117
    Toplam Teşekkür
    82 Yazısı Teşekkür aldı

SON DAKİKA ...Merkez Bankası döviz depo piyasasında likidite
    sağlayacak

MB: DOVIZ VE EFEKTIF PIYASALARI DOVIZ DEPO PIYASASINDAKI ARACILIK
    FAALIYETLERINE BUGUN ITIBAREN YENIDEN BASLANACAK

Yer
    iskenderun
    Teşekkür Teşekkür 
    100
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    52
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

herkese gunaydın

Sn belhal bende mesajını yeni okudum geçmiş olsun diliyorum

Yer
    İSTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

Sol Üstteki FX 2000 i tıkladıktan sonra , açılan pencereden haberleri tıklıyorsunuz, açılan haberlerin üzerine gelip ,sağ tıklayınca açılan pencereden flaş haberlerin üstüne gelip tıklıyorsunuz...ve bu dertten kurtuluyorsunuz.....!!!

Yer
    İSTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

Smile

Alıntı özdenil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, foreks'de kayan yazı bandını nasıl kaldırabiliyoruz ?
    Sol Üstteki FX 2000 i tıkladıktan sonra , açılan pencereden haberleri tıklıyorsunuz, açılan haberlerin üzerine gelip ,sağ tıklayınca açılan pencereden flaş haberlerin üstüne gelip tıklıyorsunuz...ve bu dertten kurtuluyorsunuz.....!!!
    (alıntı yapmayı unutmuşum gözden kaçabilir diye tekrarladım)

Teşekkür Teşekkür 
    7
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25
    Toplam Teşekkür
    7 Yazısı Teşekkür aldı

Sn belhal geçmiş olsun diler,inşallah kısa zaman içinde sağlıklı günlere kavuşursunuz...
    -

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)