-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu sentinus tarafından (08.10.08 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sisteme al oklarımı koydurdum sitemin kendi özelliğinden dolayı sat vermemiş peak gibi yer değiştiren sistem degil daha önce kullanıyordum şimdi bazı değişikliklerle bu hale getirebildim.Dünden beri 13.000 artısı var şimdi inceledim.
Konu V.O.B tarafından (08.10.08 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Sayın Shibumi o kısmı size indikatörüyle beraber yolluyorum sistemin kendi özelliğinden dolayı sat vermemiş.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
ben ekranı açınca veriyor butun dunya bugun butun gun açmadım telefondan sordum 39500du şimdi açtım ekranı dowa yine veriyorlar ne bu boyle anlamadımkii uzunlar hala devamm 45000 gormeden vermicem yada tuketicez artık kendimizi..
50 puanlık faiz indirimi güme gitmiş oldu. ne olacak bu piyasaların hali.
teo abi tebrik ederim.kısa girdiğiniz için
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
selamlar
mekanik rating sistemim son 15 gündeki işlemlerde net %100 para kazandırdı
tablodan da görüleceği gibi kaldıraç oranları ise
1 ila 3 arasında kademeli olarak değişti :
saygılarımla
Konu semerkandi tarafından (09.10.08 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.
Sayın belhal,
Topic i yeni okuyabildim.
Geçmiş olsun dileklerimin anjio sonrası sadece anjio operasyonu ile sınırlı kalması temennilerimle hoşça ve sağlıcakla kalınız.
Hayat indikatörleriniz uzun pozisyona maruz kalsın...
Rastgele...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri