Konu mbm tarafından (08.10.08 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
borsaya ilk basladigimda seans odalarinda ogretilen asagi gelen borsada alim yapilmayacagi idi lutfen herkes para hirsina kapilmadan taaaa en bastan bildiklerini gozden gecirsin.
belki antipatik goruncem yalniz bunlari birinin yazmasi gerekiyor sanirim.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
arkadaşlar bu gunlerde lütfen sinir bozucu konusmalar yapmamaya özen gösterim Psikoloji çok önemli bir bilim dalıdır ve insanların stres (gerginlik ve baskı ) anında davranışlarını kontrol edememelerine neden olur bu nedenle bu tür paylaşım sitelerinin asıl amacı py denen profosyonellere karşı ky nin birlik içersinde olmasını ve korunmayı amaçlamasıdır. Burada ben demiştim benim dediğim çıktı gibi kavramlar çok anlamsız ve moral bozucu olmaktadır lütfen bu konuya biraz daha hassasiyet gösterilmesini rica ederim saygılarımla ......
haysiyetsiz gurursuz karaktersiz insanlar
bir kez de yerinde karar alinda acmayin su borsayi 1 gunlugune
yabanci usagi yalamalar.
malezyalilar kadar bile olamiyosunuz !!!
arkadaşlar kendi aranızda polemik yapmayın ya...
burda uzunda yakalan biziz..
siz kendi aranızda kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz...
bakın bize.. hem uzun hem mutluyuz.....![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
öncelikli amacım kimsenin mesajına alıntı yapmak degıldı sadece duyarlı olmaya çağırmaktı. Ben kimseyi hedefte almadım sadece bu günlerdeki insanların hassasiyetine işaret etmek istedim ( mesleğim gereği)
Bu arada ky nin birlik olmasından kastım yatırım amaçlı falan değil. Bu tür forum sitelerinde yatırım yaparken insanların dikkatli olmalarını tecrübelerinin paylaşılması ve birlikte yol gösterilmesi amacıyla yazmıştım yanlıs anlaşıldıysam kusura bakmayın
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri