bu uzun barlarin sebebi hikmeti nedir bilen varmi titanic bir daha mi batti
bu uzun barlarin sebebi hikmeti nedir bilen varmi titanic bir daha mi batti
teo abi altına short yaptınmı guzel gorunuyor ? ?
Dostum öyle dememelisin. Önce sakin düşünüp riski azalt. rahat düşün. Ama asla rahat olup da nasılsa.. diye pozisyonunda sabit kalma.
Burda her zaman tek yönde futbol taraftarlığı gibi yazılar görüyoruz Ama gün içinde o kadar değişik fiyat hareketleri oluyorki..
En iyisi riski azaltıp, sakin kafa ile düşünmek.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Güniçi spontane işlem nasıl oluyormuş diye bugün körlemesine (tepkiye oynayarak) işlemler yaptım/yapıyorum 1 kaldıraçla.
Cidden çok heyecanlıymış lakin aracı kurumu sevindirdim son tahlilde. Çünkü hayatım boyunca bu kadar çok işlem yapmamışımdır.
An itibariyle 450 puan civarı kaybım var. (Artı komisyon tabi)
Açıkçası full kaldıraçla bu tarzda nasıl oynanabiliyor aklım almıyor doğrusu, akıllara ziyan bir stres kaynağı bu.
Neyse, denedim gördüm, benim kalbim dayanmaz bunu görmüş oldum.![]()
Tek sonuç, kazanmaktır.
AB MALIYE BAKANLARI MEVDUAT GARANTISININ 50 BIN EURO OLMASI KONUSUNDA ANLASTI
ortak anlaşı çıktı ama bu da çok az ..
silkeleyin daha istedigiiniz kadar dönüp 40000 uzeri kapatırsınız
Keltoşun konuşması bu akşam mıydı?
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ne köpürmez ayranınız varmış yahu, çalkala babam çalkala, karar verselerde işimize baksak
Bu ne ani hareket FED den faiz indirimi mi geldi ?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri