Daha önce 28 Ekim gibi crash başlangıcı yazdığınız hatirliyorumt
Daha önce 28 Ekim gibi crash başlangıcı yazdığınız hatirliyorumt
citiwan (18.06.18), foodengineer (15.06.18), indregandi (15.06.18)
Şimdi tekrar okudum 10 haftalık düşüş parkuru bizde olmadı ondan sonra 28 hafta başlıyordu ilk 9 düşüşe tepki sonraki 10 yatay aşağı sert olmayan kalan 9 yükseliş ve düşüş.benim anladığım o.bi yerde yanlış mı anlamışım acaba?
citiwan (18.06.18), foodengineer (15.06.18), indregandi (16.06.18)
haftaları sayıyorum sayın rüzgar,...
grafikte 9 hafta sonrasında ok yönünde olan yükselme crash beklediğim yer,..
yalnız çukur nedeniyle bir 4 hafta uzatma yapabilir,...
1 hafta 10 haftadan kalan haftaya
9 hafta başlayacak olan, yükseliş bekliyorum dediğim bölüm,..bkz açıklamalar
4 hafta, çukur nedeniyle uzatma,
1+9+4=14 hafta,..
resmiyet 10 hafta, 4 hafta uzatma alırsa 14 hafta,..
SP bu 10 haftayı beklenti tersine yaparda düşerse
zaman tutar beklenti tutmaz,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
citiwan (18.06.18), foodengineer (15.06.18), rüzgar (15.06.18)
Sp de birebir tuttuğu için şimdi başlayacak 10 haftanın yatay aşağı sert olmayan satış sonraki 9 hafta yükseliş olması lazım.
citiwan (18.06.18), foodengineer (15.06.18), indregandi (15.06.18)
muhtemelen,..benm hata yapmam zor ihtimal,..bkz zaman grafiği,..yerini işaretledim zaten,..oralardan sayarak geliyorum,..
zaman tutar ama mbeklentim arada tutmayabilir,..
SP de birebir tuttu zaten, bizde bahçeli nedeniyle tutmadı,..
sayın rüzgar şimdi önümüzdeki haftaya 1 diyerek,
önce 10 haftamızı (1+9) sayalım, ilave 4 haftasını ekleyelim,...o tarih tamam olacak,....
döngülerde cumalar haftaya dahil, pazartesiler hariçtir,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ve dikkatinizi çektiğim yerlere lütfen dikkat edin,..
mesela 9 hafta öngörüm yükseliş, SP de malumunuz yükselecek duruyor, bkz grafiği,..
ama beklentimiz tersinde 9 hafta düşerse,
zaman tutar beklenti tutmaz ve crash senaryosu büyük darbe alır şaşar,..
sayın rüzgar bunlara dikkat ediniz lütfen,..
döngülerin başında yönü günlük grafiklerde doğrulayabilmeniz gerekiyor ,..
yazdıklarımda belirttim,
28 hafta
ilk 9 da sp düştü, beklenti okey
ikinci olan 10 da sp tepki verdi ve yataya bağladı, düşüş durdu,..1 hafta kaldı, beklenti okey
üçüncü ola 9 da yükseliş olmalı, beklenti yükseliş ???
bunun sonrası ise crash beklentimiz ama 4 hafta ilave çalışırsa 4 hafta uzar,..
sayalım
1+9+(4)=14
ortadaki 9 için yükseliş bekliyoruz,
Sayın indregandi çok israr ettim biliyorum şu anda telefonda yine grafiğe tam bakamıyorum.ama sizin 10 hafta sert olmayan aşağı dediğiniz bı dönemden sonra yükseliş var çok iyi hatırlıyorum eve gidince tekrar okucam bulunca sayfasını yazarım.
Sayın indregandi 28 haftalık süreç 10 haftalık dususten sonra başlamıştı ki o düşüş bizde olmadı orda problem çıktı
Sayın indregandi alıntı yapamıyorum 5514 sayfada yazmisiniz 10 haftadan kalan 3 hafta sonra crash için 28 hafta alt kümeleri 9hafta yatay al sat sat al 10 hafta genel bı sat son 9 hafta yükseliş.
Sayın rüzgar söylemiş olduğunuz gibi 28 hafta nın bitimi 28 ekim olarak belirten mesajlar burda. Sayın gandi bende bu mesajlara istinaden sayın rüzgar gibi ilk 9 haftanın bitimine 1 hafta kaldı diye sayıyordum. Hatta ekran görüntüsünü alıp telefonumda saklıyorum. Size zahmet bu zaman olayına bir daha bakarmısınız. 28 haftanın ilk 9 haftasındamıyız yoksa sizin belirttiğiniz gibi 9 hafta bitti 10 haftalık bölümde haftaya mı tamamlanıyor.
citiwan (18.06.18), indregandi (16.06.18), rüzgar (15.06.18), Trax (16.06.18)
konuyu toparlayacam,....
ben sayım yaptığım kritik yerleri tecrübe nedeniyle unutmuyorum,...dolaysıyla geriye kalanlar,
1.dalgınlıkla yanlış yazım ve sayım olabilir
2.önce doğru yazdığım ve tekrarladığım bir şeyi, günün birinde uzn haftalar geçmesi gerektiğinden şaşırarak yanlış belirtebilirim
3.benzer haftalar üst üste gelirse hem takip edenler hem ben bir yerden sonra şaşırabilirim
4.zamanları bazen kendi içinde bölüyorum, takip edenler şaşırabilirler,..
5.takip edenler kayıt yaparken bunun tarihinide kaydetmeliler ki iş arşivlenebilsin, böylece karışmaz,..
ki 3.madde burada bir süredir, 9 ve 10 haftalar zamansal pakette biri diğerini kovalıyor, bu hem takip edenlere hemde bana extrem dikkat demek oluyor,..
ama tecrübe ettiğim yerler sabit olduğundan meydan gelecek karışıklıkları düzeltebilirim sorun olmaz,...
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri