https://www.aydinlik.com.tr/cavusogl...iye-mayis-2018
bakın Afrin döndü dolaştı nereye bağlanıyor,...
https://www.aydinlik.com.tr/cavusogl...iye-mayis-2018
bakın Afrin döndü dolaştı nereye bağlanıyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
https://www.aydinlik.com.tr/suriye-o...nya-mayis-2018
Suriyedeki bütün terörize olmuş gruplar Fırat Kalkanı bölgesine yerleştiriliyor,..takip ettiğim kadarıyla da Suriye için Suudi Arabistan öncülüğünde bir Arap Barış Gücü de planlanıyor ve bu güç tüm K Suriye için özellikle ABD destekli PKK-YPG bölgesi için işlevsel,..
yani bu güç eğer kurulur ve K Suriyeye gelirse Türkiye ye silah çeken PKK-YPG yi muhafaza altına alacak ve oradan (+) ya gidecek,..
ikincisi Suriyedeki terörize grupların finansmanı hep Suudi Aabistan tarafından yapıldı,..
şimdi bu Fırat Klakanı bölgesine çatışmasızlık adıyla otobüs otobüs taşınan bu terörize gruplarla Suudinin barış gücü kavuşunca (+) ya gidilmiş olur,..
işte bu denklemden
Türkiye için nasıl bir sonuç doğar,
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????
bu oluşuma asla izin verilmemeli ama Akape ile bu çok zor,..Çünkü Suriye ile bir ittifakı asla düşünmüyor,..
düşünmedikçe ABD-İsrail-Suudi planlarına Türkiye bu gün olmasa da ilerde hedef olur,..
buna dur diyecek yegane birliktelik ancak ve ancak Türkiye ve Suriye nin bölgede iki dost ülke olarak ortak hareket etmesiyle olabilir,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
17:00 hareketi yine aşağı yönde oldu,..saatlik dirençlere bir temas dahi olmadı,..
palalar Standart Poors destekli usd yi yukarıya vurdukça endex i de aşağıya rahat bir şekilde basıyorlar,
gerisi hisse senetlerinde panik satış la yerine gelmiş oluyor,...
148009
136882
125755
fiyat neye yakınsa oraya vursun bu durumda 125755
şu anda benim 9 haftalık zaman analizinin tam tersinde hareket ediyoruz,....
bütünü yatay dedim, ama bu 9 hafta yatayın 3 haftası trend olabilir dedim,
eğer o trend bu trendse ben bunu yukarı beklemiştim bu tam tersinde aşağıda,...
9 haftanın ikinci haftasının perşembe günündeyiz,...
yatay tahminimi tuturmam için daha 7 haftam var ama buda tam olarak seçim tarihi ile örtüşüyor,..
yani şu olumlu bir seçim sonucuna piyasa diplerdeyse bir anda 136882 ye yatay olur gibi bir denklem,...
bahçeli ortaya çıkmasa ydı eğer her şey yolunda gidecekmiş demekki,...örneğin SP karar açıklamazdı,...
148009 (+)
136882 (+)
125755 (+)
bu üç boğa hedefinin üçüde (+) ları ile birlikte gerçekleşti,..ben üçleme olarak görüyordum hedeflemeyi bkz geçmiş kayıtlar,..çokl sancılı bir şekilde olsada 3.hedef olan 148009 (+) dan döndük ve 1.hedef olan 125755 (+) gelmek üzeryiz,..
126050 ile bu gün endüşük yaptık, 125755 (+) ya az kaldı,...
(+) yadığıma bakmayın, yükselişte (+) düşüşte (-)
burada düşüteyiz malumunuz öyleyse 125755 (-) hedef olmalı,..
olay şu
TL de 114628 (+) üstüne
1.125755
2.136882
3.148009 olarak geldik, şimdi 148009 dan bu defa geriye gidiyoruz,...125755 (-) ve 114628 (-) ye
şimdi hedefleme bu ikisinden birinde olur ve biter,..keşke bilsem hangisi olur söylesem,
rakamları biliyorum ölçekleri biliyorum,
125755 (-) den yukarı tepiş 114628 (-) yi korumak içindir bunu biliyorum,..
114628 (-) altına düşüş crashtır bunu da biliyorum,..yani düşüş yerini crasha bırakır,..alım gerektirir bir tek şartla ülke yerinde duruyorsa,..
şimdi zamandaki 9 haftayı günlük yelpazeler ile bir potada işlersek,..
zaöanın 9 haftasına ters ama yelpaze hedeflerine düşerek geldiğimiz için düz hareket ediyoruz, örneğin 125755 (-) aşağı geçilirse bu düz hareket ediş onay almış olacak,
sonra 125755 (-) bu defa yukarı tepilirse 136882 hedefe girer,...diğeri olan 114628 (-) zaten crash ve kırılma demekti,..
önümüz bunlar başka hiç bir olasılık yok,...
125755 136882 ye
veya
125755 114628 e
zamn analizine göre,....
114628
9+10+9 formatında olan 28 haftalık bütünde ikinci 9 unun son haftalaroına doğru gündeme gelmeli,..
biz se ilk 9 tayız,
buna göre
125755 (-) aşağı geçiş yani ayıya giriş onayı bkz geçmiş kayıtlar ve buradan tepişle 136882 (+) ya sanki boğa daha ölmemiş gibi bir yükseliş ama 148009 (+) yı asla geçemeyiş
ve oradan (136882) merkezden kayışla
budefa 114628
SP eş zamnlı crass
bunları ben daha önce yazdım ve dün alıntı olarak tekrar ettim
iyi akşamlar
indregandi (03.05.18), kemo (03.05.18), rüzgar (03.05.18)
günaydın
indregandi (04.05.18), kemo (04.05.18), TIFIL (04.05.18)
merhabalar
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri