şu 17 simulasyonunu flat flat bekleyim bakalım,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
alıntılarda 14:00 devamında 15:00 a al üretti,..16:00 dan itibaren bu alı aşağıya bastı, fake al verdirmiş,..basarken yakaladık ama kendim longta kaldım ısrar ettim, ve 775 puan zarar ederek günü flat kapadım,..
indikatörler yarına saatliklerde short başlayacaklar,
simulasyonda yukarıdaki alıntılardan devamla
17:00 dan itibaren
17:00 ve 18:00 yukarı geldi,...
5 bar saatten kalan 3 bar saat daha var,
diyelim pati yaptı yine kurtulamaz,...
analiz ederim şerroyu yine yakalarım kaçmaz,
simulasyondan devam,
durum flat,
yarın açışı aşağıda başlarsa alırım,....hemen çıkarım,..yukarı devam ederse,...
139500 ve üstünden short bakarım kendime,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
burayı anlatmaya gerek yok,...değerler öteden beri aylar oldu yıl oldu belli,...
bu düşüşün önemi şurada boğa piyasasını sonlandıracağız,..bir tek önemi var bu,
sonrasına yükselse dahi boğa sonlandığından o yükseliş fayda etmez,..bunu bir kaç kez tekrar ettim, bu sonuncusu,..
bunun için zamanda bu hafta dahil 4 hafta, bu hafta hariç 3 haftamız daha var,..
grafiğe bakarsanız,..aşağı eğimli kırmızı çizgi değeri okla işaretli,..1382xx,..
diğer husus 136882 deyin siz buna 1368xx diğeride bu,..
1382xx de ve 1368xx de cebelleşmelr olur,..
nihayeti şort yönde devam ederse
125755 deyin siz ona 1257xx bu değerin altları görülür,...ve tüm globalde eş zamanlı kurulan TR nin kredi garanti fonu ile panik halinde yetiştiği benim tobblamalar diye isim taktığım boğa tezgahı
son bulur,....
zamana gelelim tekrar,
10 hafta dan kalanımız bu hafta dahil 4 hafta, bu hafta hariç 3 hafta,...
10 haftayı zamandan dışlarsak (artık bitimine 3 hafta kaldı ve kendini beklentimiz yönünde hem sp de hem burada ifade ediyor), geriye 28 haftalık bir parkur daha var,...
şimdi bunu kodlayım,...
3 hafta, 10 haftadan kalan
+
28 hafta, bir crash için geçmesi gerekli total zaman,..
alt kümeleri
9 hafta yatay al /sat-sat/al
10 hafta genel bir sat,..düşüncem satar ama agresif satmaz,..
9hafta genel bir al,...
işte bu genel bir al çok önemli,..nereye kadar vuracak bu genel bir al,..
çünkü bunun arkası crash
bu 10 haftalık düşüş parkurunda, kalan haftalardada (3 hafta) beklentimiz yönünde düşüşün sürmesi halinde,
usd beklenti
3.12-3.15
bu seviyelerden tekrar gevşeme beklerim,...
bu gevşeme için geçecek süreye Sp zamanı yol gösterebilir,....
9 hafta diyor ama endex taraf al/sat-sat/al tarzında yatay olduğundan çokta gevşemesi beklenmemeli,..
bakışım budur,...bu zaman analizlerinde bir kere herkes kendinden mesuldur,
görüyorsunuz 10 haftayı yazdık ama,
acı çekmekten yorulduk, pala ağzımız mıçtı, istedikte istedik, vermedide vermedi
yani Sp fazla fazla yapmasına rağmen bizim endekte enj nihayetinde bu gün bir netice aldık,.... ondada sabırdan çatlayan bendeniz bir önceki fake sinyale eşeğe ters oturdum,..
neyseki fazla canım yanmadı,..biraz kardaydım, birazda üç beş yaptım, az zarar ettik diyelim
ama uzun zamandır beklediğimide kaçırdım,....
sağlık olsun,..
bu zaman analizlerine işin sonunda beklentiler yakalansa dahi dalgalanmalar nedeniyle her zaman flu ve arka plan olarak bakılmalı,...
trade araçları olarak daha ziyade,...
hem sayın larosossian ın orada hem benim buradan tradelere saatlik analizlerimizden ve sistemlerimizden bakılmalı,...
iyi akşamlar cümleten
saat 11:00 ile simülasyon biter,...
yerine direnç hedeflemek isteyen fakat çok uğraştıran bir piyasa başlayabilir,
o piyasa 7 bar saat sürer,...bunların hepsi bir geri alış piyasası dünkü düşüş kaynaklı kayıpları az yada çok geri almak isteyecek,..
dolayısıyla 5 bar kalanından ve 7 bar saat başlangıcından itibaren ama aşağıdan alınan yere dikkat ederek aşağıdan al yukarıdan ver,..aşağıdan al yukarıdan ver,..taki 7 bar saat bitene kadar,..
bu esnada saat karşılığı dirençler,..
17:00 141800 (5 bar saat başlangıcı)
18:00 141650
09:00 141475
10:00 141175
11:00 140700
12:00 140600 (7 bar saat başlangıcı)
13:00 140600
14:00 140600
15:00 140500
16:00 140500
17:00 140500
18:00 140500
dünkü 16:00 barı büyük olasılıkla uydurma bar,..
dün simülasyonda 16:00 ı 17:00 a ama 17:00 a yaslanarak bir hareketlenme bulmuştuk ya,..
keza öncesindede fake olduğu sonradan anlaşılan 14:00 dan devamla 15:00 a bir al sinyali vardı,...
işte bu 16:00 barını al sinyali devamı olarak yukarıya atacağına aşağıya attı namıssız,..
olan biten hadise bu,.........
dolaysıyla fiyatlar tekrar dünkü 15:00 16:00 eteklerine gelmek isteyecekler,
ha bir long veya short varsa işte oradan başlar piyasa tekrar,...
bende o yüzden derimki bu 7 bar bitene kadar aşağıdan alıp yukarıdan vermeli,...
fakat bu saatlikteki uydurma bar macör olan günlük grafikleri öyle ateşlediki,..
bir anda benim 10 haftalık zaman hedefine kuruluverdi görüntülerde(bkz dün verdiğim günlük yelpaze grafiği),...
işte saatlikte ki 7 bar bitince kalınan yerden devamla macördeki görüntüler devam edecek, yada tobblamalar bundan kurtulmak isteyecekler,..
biraz zor,...piyasa düşme fırsatı yakalmışken bunu kullanmak isteyecektir bu 1. 2.usd tahmnim 4.12-4.15 buna daha var,3.zamanda daha dolusundan 3 haftamız var,..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri