...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
143350 çok zorlanıyor bakalım geçebilecekmi..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
citiwan (08.02.18), indregandi (07.02.18), kemo (07.02.18)
değer üreten long şu anda ancak 143600 geçilmesi şart,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Öncelik kısa vadelerde işareti Longda tuttuğu sürece vermez...
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
citiwan (08.02.18), horoz20 (07.02.18), indregandi (07.02.18), kemo (07.02.18)
öle duruma düştükki yatayında yönünü kestirmemiz lazım,..
biz 141825 altına yön verdik o bunun tam tersinde şu anda,..
yarın 10:00 a kadar yatay demiştik saatlikler için
142875 (-) bu al için stoptur
sistem yatayda bayağı çarpılmaya başladı Ö/S bu ikinci oldu, şimdi a bantta yaklaşınca çarpılma kaçınılmaz oldu, ancak artık takibi mutlaka yapmak gerekiyor,
Ö/Ö a bant bir opsiyon tanıyordu,...şimdi oda gelip fiyatlar arasına girince bu opsiyon artık kalmadı, dön baba dönelim deyiz
citiwan (08.02.18), horoz20 (07.02.18), indregandi (07.02.18), kemo (07.02.18)
sistem en son yazdığım üzere satta,
ama yarın 10:00 a kadar muhtemel yatayı da YİNE muhtemelen bileceğiz gözüküyor,..
Fakat bu gün bir değer üretmiş bir yerden yakaladım,..bu değeri
yarın 10:00 a kadar destek tanımlıyorum,....
142600
aynen,..
Yarın 10:00 dan sonra kırılır,..
Yada
bu gün yarını beklemeden kırılır,
bu olmadıkça long düşünmek gerekiyor
BU AŞAĞIDAKİ KISMEN REPAİNTİN ÜSTTE OLANI, DÜNKÜ YÜKSELİŞİ VERMEMİŞ VE BENİ BİR HAYLİ ÜZMÜŞ İDİ,..
KALKIP BU GÜN VERMİŞ,...BENDE MADEM VERDİ BİR ALTTAKİNİ DE DEVREYE SOKTUM,...
BİR BİLDİKLERİ VAR DİYORUM BU BİLDİKLERİ MUHTEMELDİRKİ
142600 DEĞERİ
BUNUN ÜSTÜNE LONG VERMİŞLER,..DÜN VERMEMİŞLER BU GÜN BURAYI LONG BELLEMİŞLER,..
DOLAYSI İLE BUNUN TERSİ SHORTTUR,..
SADECE AKLIMIZDA KALSIN,..
TEK DEĞER AKILDA KALMASI BASİT
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri