Bana hitaben zahmet edib yazmışsınız.sağolun.bir posta okudum.sanıyorum yüzde 40 cıvarı anladım.Bu akşam bu kadar.Yarın öbür gün tekrar okuyacağım.bakayım biraz higher high-lower low sistemine.yardımcı olur biraz.
Bana hitaben zahmet edib yazmışsınız.sağolun.bir posta okudum.sanıyorum yüzde 40 cıvarı anladım.Bu akşam bu kadar.Yarın öbür gün tekrar okuyacağım.bakayım biraz higher high-lower low sistemine.yardımcı olur biraz.
indregandi (02.01.18), kemo (30.12.17), TIFIL (31.12.17)
herkezemutluyıllar
indregandi (02.01.18), kemo (30.12.17), TIFIL (31.12.17)
Bir yılı daha acısı ile tatlısı ile geride bıraktık, 2018 yılı tüm dünya için barış dolu, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı olsun.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
indregandi (02.01.18), kemo (02.01.18)
http://politics.ankara.edu.tr/dergi/...n-Ozyildiz.pdf
güzel bir yazı bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
indregandi (02.01.18), kemo (02.01.18)
S.A. Günaydın Türkiye, 2018 in ilk işlem gününde,herkese bol ve hayırlı kazançlar dilerim
Başarılı bir VOB çuyum.
horoz20 (02.01.18), ikskare (02.01.18), indregandi (02.01.18), kemo (02.01.18)
Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
30/12/2017 tarihinde sistemde yaşanan teknik bir sorun nedeniyle 29/12/2017 tarihine (sabah) ait tarihli ve iptale
kadargeçerli emirler sisteme sehven yeniden yüklenmiştir. Bu sebeple VİOP seans açılışları ertelenmiş olup sistemdeki
tarihlive iptale kadar geçerli emirlerin tamamı silinecektir. Seansın açılışına ilişkin ikinci bir duyuru
yapılacaktır. Saygılarımızla, VİOP
Başarılı bir VOB çuyum.
ikskare (02.01.18), indregandi (02.01.18), kemo (02.01.18), rüzgar (02.01.18)
cümletengünaydın
ikskare (02.01.18), indregandi (02.01.18), kemo (02.01.18), rüzgar (02.01.18), TIFIL (02.01.18)
hayırlı seneler hayırlı hafatalar dostlar
horoz20 (02.01.18), ikskare (02.01.18), indregandi (02.01.18), rüzgar (02.01.18), TIFIL (02.01.18)
hocam İran meselesini de önceden bildiniz..![]()
![]()
![]()
Başarılı bir VOB çuyum.
horoz20 (02.01.18), ikskare (02.01.18), indregandi (02.01.18), kemo (02.01.18), rüzgar (02.01.18)
Başarılı bir VOB çuyum.
horoz20 (02.01.18), ikskare (02.01.18), indregandi (02.01.18), kemo (02.01.18), rüzgar (02.01.18)
Venezüella da dahi başaramadıkları işbirlikçi hareketlerini aynı şekilde kampanya bir dahilinde İranda denemek istiyorlar,...
görüntülere baktığımda İrandaki hareketler duyurulduğu gibi büyük çaplı hareketler değil gibi geldi bana,..
aynı görüntüleri başar sarıp tekrar ediyorlar, üstelik bazı yerlerde sanırım durup seyreden kalabılığıda sanki gösterici diye yutturuyorlar,...
İranı daha çok uluslararası toplumdan İzole edip, benim anladığım kadarıyla, Orta doğu daki kolu bacağı ile iletişimini koparmak niyetinler diye anlıyorum,..
ki bunu zaten yazdık,...bunun 1.kalemi İsrailin bölgedieki en büyük rakibi,..Suriye ve Irağın eli ayağı Hizbullah unsurları,...
Hizbullah nedeniyle İsrailin K.Irak Barzani girişimi büyük yara almıştı son olarak,..
İsrail(Suudi) Hizbullah devam ettikçe bu bölgede fink atıp rahat hareket edemeyeceklerini düşünüyorlar,...
yani bakılması gereken yer bence İran değil, Orta doğu,...
burada son olarak Türkiyenin politikası terörist esede dönmüş ve politika şimdişlerde Fransa Macron yanına gidiyor,...
anlaşılan o ki Türkiyenin zor durumu bölgesel ittifakın zedelenmesinde kullanılacak,..
akape zaten bölgede birlik beraberlik başaracak ve bunun üzerinden emperyalizme dur diyecek düzeyde bir parti oluşum değil,...
Hatayı, İskenderunu kaybederiz bu politikalarla,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri