günaydınlar cümleten,...
günaydınlar cümleten,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günlük alda
saatlikler alda
5 likler alda
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlik simulasyonda dünden beklediğimiz bir 10:00 hareketi var,....
karar barı idi,...
bu bara kadar 6 bar körleme var idi, dolaysıyla yarın 10:00 a kadar yatay yada az çok realizemsi olabilirdi, yukarı çıkarım görüntüleri olabilirdi, short manada düşüş beklenmemeliydi,..
veya yanılırım da 6 bar daha yüksek yaparsa saat 10:00 da bu defa realizemsi değil daha ciddi satışlar....
saat 14:00 dan itibaren bunlar olabilir demiştik,
ne oldu başından üç kaad olduğu belli olan elçilik/vise krizi işini....yıl sonu rallisine, ...KGF nemasına destek etttiler ,...
ve bu şekilde
saatlikte ikinci şık olan yanılırımda bir 6 bar daha yükselirse olasılığı vize krizi haberi ile meydana gelmiş oldu ve piyasa tavanları deldi,..
şimdi saat10:00 ellerinde bu ganimete destek atacakları başka bir olgu varmı kaldımı bilmem,...
burada konuştuğumuz bir saatlik simulasyon ve özünde emme basma çalışan tulumba, zig-zag...eşyanın bütünü asla değil,..
saatlik bir süredir long trendde biz burada bu long trend devam ederken destekleri kırabilirmi, short sinyal gelebilirmi buna bakıyoruz,...
yani saatlik longken short olasılık tahminlerimizi yazıyoruz,..zaten short olasılık bahsettiğimiz saatlerde destek kırıp gerçekleşmezse long diğer manada devam etmezmi
bu iikili hep karışıyor,...ve
buraya long hedefler atılınca saklamayım ben fena sinirleniyorum,...
üstüne bir de hadefler konunca hedefimiz zaten 148009 (+) değilmi öteden beri,..aylar oldu,..
eyyyyy topik
şu asla yazılmıyor graflar benim gözüme gözüme,..
üstad ne dersiniz fiyatların bu yükselişi 148009 (+) ya bu defa gidermi bu yok,
ya ne var ayrı bir konu işleniyor,..ayrı konu olabilir bunu benimkine destekle madem,..bu olur
şu konularımızı hep beraber işlesek,..e konunuz ayrıysa adem burayı ne takip ediyoruz,..
fena sinirlendim bu şeRRo lara,...amk zibidilerine,
kusurabakmayın ama yukarıdaki gibi, merkez konularda çok sesli olsak topik daha iyi ve bütünsel olur
bir diğer konu,
paylaştığınız sistemleri paylaşabileceğiniz müsade ettiği kısmına kadar açıklayınız lütfen,
prensip nedir,...sinyal çiğnermi, boyalımı, boyasızmı...yoksa ben ona nasıl güvenecem ve buna göre hareket edecem,....
benimki dil döndüğü kadar ortada,.....
2018 in ilk işlem gününde yani 020118 de,...
saatlik simule 2017 de 16:00 dan itibaren skunute geçtiği bölümü
2018 in açılışında sabah 09:00 la birlikte realize etmeli,...çünkü destekler dün vizeyi patlattıkları valalitil bölüme gelecek, işte orada daha agresif short verebilirler,..
piyasa shorta kalacakmı diyede orada bakılmalı, kalırsa orada kalır kalmaz sa 148009 (+) ya doğru uğraştırarak seyreder
5 lik sistem alda
ben işte bu bölümü sevmiyorum,..dümenden herkesi peşine katıp alıyorlar, ama aldıklarını vermiyorlar,..vadeyi kapatıp konuyu bitirecekler,..
özellikle vadeli piyasalar işlem görmeye başladığından bu yana malesefki bu böyle,..hisseli zamanlar olsaydı mesela hiise fiyat hareketlerine muhtemelen dün günlük dönüş sinyali gelirdi, ama marjine oynanınca, perşembe gesin, cuma gelsin, ..
bakın kendi yönlerine,..
TVF
KGF
vise desteği,..
yani devlet destekli her yerin tozu atılıyor, buna dayanamıyorum, özellikle akape vatandaşın vergisini bunlara yedirmeyi çok çok seviyor,..
eyy akape ekonomiyi duvara toslattıysan müsade edeceksin başka biri birazda ekonomiyle ilgilensin,..
duvara tosladıkça vatandaş olarak benim ve evladımın rızkını, doğmamış bebeğin rızkını, yetimin dulun hakkını bunların sıcak paracıların önüne atmayacaksın,..
eyyyyy faiz lobisi, eyyyyyy dolar lobisi diyen akape
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
indregandi (29.12.17), kemo (29.12.17)
o halde sistemin bulunduğu yeri görsellik için biraz daha büyütmelisin,..çünkü fiyatla işiniz yok,..1 lik olunca çok cücüş sıkışık bir görünüm oluyor,..
birde sistemde kesişim olan yeri referans olarak verirsen harika olıur,..takipçiler sizin yokluğunuzda yada yazamadığını bölümde referans alırlar,..
bu haller belli olursa kişiler sistemin sinyallerde ne kadar geç yada erken davrandığını ama diyelimki geç kalsa bile sinyalinin tutarlı olduğunu v.s
anlayabilirler,..
niye 5 lik yada saatlik takip yapamıyoruz sakıncası ne,...bunlarıda bilsek dahada iyi olur
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri