bende düşüş bekliyorum ama pala kaleyi yıkmadı gitti
bende düşüş bekliyorum ama pala kaleyi yıkmadı gitti
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indregandi (14.12.17), kemo (14.12.17), TIFIL (14.12.17)
http://
yıkıyor alıyor ne palaysa
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indregandi (14.12.17), kemo (14.12.17), TIFIL (14.12.17)
ama fazla dayanmaz akşama yıkar burayı
indregandi (14.12.17), kemo (14.12.17), TIFIL (14.12.17), tutku (14.12.17)
benim saatim 15:00
bu saat karar saati,...
ben bu çalışmayı yaparken ppk dan bağımsız yazdım, doğrusu hangi gün olacağından haberim yoktu, buradan kimsede söylemedi,
indikatörlerde 15:00 da short için içeri giriyoruz,...bu giriş te tepe geçilmedikçe short ama short trend takip etmeliyiz,...
15:00 dan itibaren kapalı alanda olacağız,...gerisi piyasanın taktiri,
zorla düşürecek halimiz yok,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sanırım Türk Hava Yollarından takoz koyuyorlar,...bu kalkarsa ortadan piyasa düşer,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
galiba 2 sistemde haklı çıkacak gibi kalyi bozmazsa vermez bu uzun süreden beri takip ediyorum
diğer sistemde 134500 üzeri kapanışı gösteriyor longu tutacak pala bugün
bu da off olursa daha fazla yazamam,..yoruldum,...
karar anlarında bir sihirili el devreye giriyor ve bütün olumsuz gelişmelerin alayını terse alıyor,
böyle piyasa olmaz,
istediğin kadar ölç, biç,...
o zaman ne oluyor saatler tutuyor,..zaten yönleri kişlere bıraktık ama,..sittirsinler derim,...
neyi alıyorlarsa açıkça söylesinler bilelim,..
ha ondan mış deriz,...
ama osuruktan olmasın gerekçeler,
örneğin yılbaşı rallisi,
yok yeni havalanı,...yok büyüme oranı gibi,...
bir de usdtry ye görede açıklarlarsa iyi olur
diğer sistem devamlı takip ederim bastığında bile 134500 üzeri kapanış gösteriyordu yok artık dedim flattım 134825 den long oldum fena olmadı
horoz20 (14.12.17), indregandi (14.12.17), kemo (14.12.17), TIFIL (14.12.17), tutku (14.12.17)
16:00 için yeni yüksek gelmese dahi 15:00 barına dahi tam 21 bar körledi,
yazacağım tek değer,...
135625 değeri alt üst
bir önceki hatırlayın 135425 ti,....
son yorumum
135625 ten alt üsttür,...yarın 09:00 a miyatlıdır,..10 dan itibaren verdi verdi vermedi
yazacak edecek bir şey yok,
sıktı artık,...
135625 sadece alt üsttür artık,..yarın 09:00 işi off oldu,..
çünkü yeni yüksek geldi,..135850 geçildi,..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri