123750 nin destekte başarılı olup olmayacağı,..15:05 ten itibaren belli olur,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
123550 den itibaren 123750 destek kırılımı teid eder,..ve 123225 i destek 2 yi araştırır,..
direnç 124050,...123750 belli olduktan sonra,..
123750 yide yanına alarak ikileşir,..
124050
123750 ???
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
burada 123550 yi alamadık ve teid gelmedi,..sonrasında fiyatlar tekrarda 123750 üstüne gitti ve 124050 ye direnç dediğimiz yere yakın seyrediyor,..
ben bu denkleme 123975 ten short denedim,...ancak bir iki kademe dışında başarı sağlayamadım ve pozu 124025 ten az zarar da kapadım,...
cumadan bu yana pozsuz devam ediyorum,...
olayların dengelenmesini beklemek yerinde olacak,....bu arada fırsatlar çıkarsa stoplu oynanabilir,..
bu olay esasen ırağa ve suriyede idlibe merkezli bir olay, fakat ABD orada Türkiye karşısına çıksaydı bu silahlı çatışma demekti,...
dolaysıyla o bölgelerde iki ülkenin çıkar uyuşmazlığından uzun dönemli sonucu ABD vize işlemlerini askıya alarak ekonomi üzerinde etkili olup,..bunun sonucunda iş çevresinden ve medya üzerinden ve kamuoyundan gelen baskılar yoluyla bir sonuca gitmeye çalışıyor,...
bu aynı zamnda aba altından sopa göstermektir,...yani bir sonrakini,...
benim anladığım husus budur,..
eğer bu şerroyla çıkarımız bir olsaydı, uçağını düşürsek dönüp ilgilenmezdi,...
ülke olarak dik durumamız gerekmekte,..duruşumuzdan taviz vermemek gerekiyor,..bölge ülkeleriyle de alabildiğene dost tavır sergilemeliyizki bu şerro kıskançlıktan çatlasın,...
hükümetle görüşlerimiz farklı olabilir, aynı düşünmek durumunda değiliz fakat durumu içerden iç siyasetten bağımsız yorumlarsak,...
dışarda hükümet politikaları geçikmişte olsa geçte kalsa yerinde ve kararlı gidiyor ve bu manada milletçe desteğimizi esirgememek gerekiyor,..
unutmayalımki daha dün bu ABD denilen ülke yıllarca yığınak yaptığı fetöcü darbeyi tezgahlayarak ülkemizi iç savaşın ve bölünmenin eşiğine getirdi,...
hangisini yeğleriz,...sırasında dik durmayımı, yoksa pelte kıvamında seyredip iş işten geçtikten sonra biribirimizemi sıkmayı,...
bundan ABD den dost olunmaz,...bu konuda konuşanların sabah akşam yalayanlarının alayını kale almamak gerekiyor,..
bu ücretliler bu kapıkulu zavallılar dünde aynıydılar bu günde aynılar,..
bunların tercihleri hep türkiyenin yavaş ölümünden yana olmuştur,....hüner ve becerileri bunun üzerine yoğunlaşmıştır,
yavaş ölüm,
zig zaglarda,
30 luk ve saatlik sistemim tepkide al olarak devam ediyor,...
30 luk 12:30 dan bu yana
saatlik 16:00 dan bu yana
14 std ise 14 bar saatin dolmasını bekliyorumki destek ve dirençler oluşmaya başlasın,..değerlerde körlükten kurtulalım,...
cümleten iyi aşamlar
indregandi (09.10.17), kemo (09.10.17), rüzgar (09.10.17), tutku (10.10.17)
günaydın
indregandi (10.10.17), kemo (10.10.17), rüzgar (10.10.17), tutku (10.10.17)
cümleten günaydınlar.
indregandi (10.10.17), kemo (10.10.17), tutku (10.10.17)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri