http://
buda dün attığım nostalji 1 liğin 60 lığı bunda kırmızıyı görürsen short tek mavide long oluyor sabah mesela getirmiş yakınlaştırmış yememiş vermiş
http://
buda dün attığım nostalji 1 liğin 60 lığı bunda kırmızıyı görürsen short tek mavide long oluyor sabah mesela getirmiş yakınlaştırmış yememiş vermiş
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indregandi (06.09.17), kemo (06.09.17), Se_M (06.09.17)
Cumleten gunaydinlar
indregandi (06.09.17), kemo (06.09.17), Se_M (06.09.17)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu simulasyon işinde,..
değerlerin paylaşımı yanında,
5 x 14 takip ediyoruz,
hepsi bu,...
short py
eğer short py ise genelde hepsinin altında kalmalı,...
long py
eğer long py ise genelde hepsinin üstünde kalmalı,....
shorttan longa geçiş, longtan shorta geçişte bu durumda değerlerden ortaya çıkmalı,..
mesela dün 136650 yi geçemedi,..
grafiğe bakın 136650 yine var,...5 x çünkü,..
her yeni 14 bar saat bunu kullanıyor,..
137600 yine var,..işte son olarak mavi kullandı,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
eğer ew dağarcığımı geliştirirsem,...
bunu ew jeneratörü yaparız,...
hatta 8 e çıkarırız
3+5 düşen için
yada
5+3 yükselen için
olsun diye
dün o nedenle üstlerine kutucuk koydum 5 adet
bunların dışında
hepimizin malumu,
düşen py kesinlikle düşecek,
çıkan py kesinlikle çıkacaktır,...
problem,..
bu kesin py davranışını biz kesin olarak bilmiyoruz,...
yani piysa kesin ama biz kesin değiiliz,..
işte indik modelleme bunlarla bir şeyler den takibe çalışıyoruz
Tepki olasılığı var,...ancak sistemler henüz satta
SİMULASYON RENKLERİNİ BEKLENTİYE GÖRE YENİDEN SIRALADIM,..
SARI TREND,
PEMBE TRENDİN BOZULMASI,
PEMBE MAVİ ARASI PEMBEDEKİ BOZUKLUĞA SERT DÜŞÜŞ,
MAVİ YEŞİL ARASI MAVİDEKİ SERT DÜŞÜŞE KARŞILK BİR TEPKİ,
YEŞİL BU TEPKİNİN DERECESİ,...
YEŞİL KIRMIZI ARASI YEŞİLDEKİ TEPKİ BİTİMİ SERT DÜŞÜŞ,...YANİ TUTuNABİLECEKMİ faslı sonrası???
KIRMIZI DÜZELTME
Pembede renkte değişiklik yok,..mavinin renginde değişkilik yok, turuncuyu yeşil yaptım,...sarıyı renkte en başa aldım, kırmızıyı renkte en sona aldım,...
Yani indikatörler aynı YERLERİNDELER, sadece renklerini değiştirdim,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri