işte o aşağı basışlar,
133025 desteği aşağı geçmeli,...
işte o aşağı basışlar,
133025 desteği aşağı geçmeli,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
düşmesini memnuniyetle karşılarım,...benim gördüğüm o,..dün yazdım,
bu gün hali hazırda koruyor,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
rakamı ben bulmuyorum, şerro buluyor, ..bende şerronun bulduğu rakamı buluyorum,....
o da 133025,
birde şerronun kaç bar oyalanabileceğini değişmezler sayesinde saptayabiliyoruz,..
bu oyalanmaların sonlanmasını da yeni durum olarak yazıyoruz
iyi akşamlar
indregandi (26.07.17), kemo (26.07.17), Mares (26.07.17), rüzgar (25.07.17), Se_M (26.07.17)
kısalardan biri dönüş alırsa bir uzun denerim uzunvade zaten short shorta devam şimdilik
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
horoz20 (26.07.17), indregandi (26.07.17), kemo (26.07.17), Se_M (26.07.17), temese (29.07.17)
abim kolay gelsin öğlen arası inceledim
ben 1 adet çok kısa 2 adet kısa 1 adet uzunla takip ediyorum
1 adet çok kısa 133450 den long vermiş ondan hareket yapmış
2 adet kısa dünden beri ısrarla short tutuyor
1 adet uzunumda shortta bekliyor
çok kısa döndüğü zaman basacaktır şimdilik shorta devam
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indregandi (26.07.17), kemo (26.07.17), Se_M (26.07.17), temese (29.07.17)
zaten beklentileri var,...
alacağı zaman basacağı zaman bu beklentilerin menfi /müsbet ini bekler diye sanıyorum,..
bu akşam fed 21:00 var,...bu bir beklenti oluşturur,...seans içi al ve sat bloke ederek ters ayaklarını oluşturmaya yardımcı olur,...
bu manada destek olan
133025
bir alış yada satış göstermez,...destek gösterir,....bu destek long destektir
değerin kendisi ve üstü değerler long manasına gelir,..
destek taşıyabiliyormu taşıyamıyormu, taşıyabiliyorsa bu nokta 1 dir,...
133025 nokta 1 dir ve bu gün bunu tama 133025 e değerek gösterdi zaten,...
nokta 2 de 133000 analiz o nedenle çöp olur,....çünkü longun taşıyacağı şart ortadan kalkmıştır,...
sizin eğer sinyaliniz varsa,....bu sinyal sat sinyali ise örneğin 133025 in şu faydası olur,..
sat sinyaliniz bunu kıracaktır ki profitine gitsin,....
tersinde sistemlerinde al sinyali oluşanlarda 133025 üstünde bu allarını beklemeye devam edecekler,..
kısaca tek doğru değerdir,..
durumu görelim,..
içinde bulunulan o an için
yukarıdaki zig_zag indikatör grubu, sadece vob a yönelik kademe gösteriyor,...
indikatörlere
shortta veya longta düz değer, yada kusrat değer verdirebiliyorum,...
beyaz kusrat değer taşıyorsa bu long varlığı
k mavi kademe değeri değeri taşıyorsa bu short varlığı
pembe kademe değer taşıyorsa bu long varlığı
kırmızı kusrat değer taşıyorsa bu short varlığı,....
ilaveten
beyaz olanı k mavi nin üstünde ise long, pembe kırmızı üstünde ise long,...
durum nedir o zaman,..
132550 dibi sonrası gelen tepkiyle pembe kırmızı üstüne geçerek son 134950 tepesinden gelen sat sinyali bloke olmuş,....fiyatlarda oluşacak değişikliklerle tekrardan pembe kırmız altına geçerse bu bloke ortadan kalkar ve durum sata dönüşür
beyaz k mavi üstünde devem ederek bu bloke yi doğruluyor,..
ancak trend halinde long yok,...
trend halinde long için kırmızı tekrar pembe üstüne geçer,..mavi kademe değerini bırakır ve kusrat alır,...
yani
yani
14 std destek olan 133025 üstünde longa dönük fakat long trendin olmadığı bir ortamda bekleme havasında,........
bloke olmuş/edilmiş bir piyasa,...
kısaca
133025 üstünde long ama std_by da long
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri