hocam dikkayimi cekti nisan vade subat vadenin altında bu sizce normalmi genelde 500 600 puan uste olurdu
hocam dikkayimi cekti nisan vade subat vadenin altında bu sizce normalmi genelde 500 600 puan uste olurdu
citiwan (13.02.17), indregandi (13.02.17), TIFIL (14.02.17)
saatlik previmde düşünce ayrılığı var,..işte bir tarafa kırabilir,...
108493-109532
kırılacak yerler
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
deil tabi,...
öle olunca shortlar için longa dönük sıkıntılar oluyor,...işte xu030 temettü birikti, ne bilim buna benzer şeyler oluyor ve genelde longu tutuyorlar,....
ama bu daha ziyade xu030 la vob arasında - makas tarzında oluyor,..
şuda olabiliyor sayın kemo,..grafikte bir sonraki vade için teknik ayarlama,..çünkü grafikten al /sat yapan pc li bir sürü sistem var artık,..
yada şubat vade kandırık,...
bunlardan biri, kafa patlatmaya gerek yok bence, ..çünkü hangisi acaba
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
citiwan (13.02.17), indregandi (13.02.17), rüzgar (13.02.17), TIFIL (14.02.17)
5 lik satta yeniden
iyi akşamlar
citiwan (13.02.17), indregandi (13.02.17), kemo (13.02.17), rüzgar (13.02.17), TIFIL (14.02.17)
aynen bu beklentilerimiz oldu,...108400-109400 karar yeresi öngörmüş idik,...sonrasında o ralara 109425 e kadar geldi fiyatlar,...
yukarıda son verdiğim bant ve prev fiyatlarında özellikle pervde
1094xx-1084xx kapanışa ortalandı, prev indikatörler mavi ve kırmızıda fikir ayrılığında yarına kapattı,....
bant ise 109025 geçilerek, üst kırmızı ve alt kırmızı içine girildi,..ayılar orada stop olur kalanları,...doğrusu disiplinli olanları,....
ü mavi bant ise 107850 den takipte kaldı,..niye orada kalıyor, çünkü 14 ü dolmadı,..14 dolmadan değişmez,..
yarın 11:00 barında 14 ü değişir,....
bu 14 ü değiştikten sonra, yeni alacağı değerlere göre
fiyatlar ü mavi ve a mavi içine girerse yeniden saatlikte tut satına dönüşür,..bunnlar tabi yarın belli olacak şeyler,..
istisnada sabah açılışta 107850 ye kadar verse mesela şok veriş dielim,..sonra toparlayabilir yeniden,...çünkü 14 yok ortada,...
buna rağmen böyle bir şey gelişirse, pür dikkat 107850 ye edilmeli,..çünkü 14 değişene kadar 107850 şimdilik sat tut başlangıç,..
tecrübem verse dahi toplar, sat tuta girecekse ille saat 12:00 bekler,..
uzun uzadıya yazdım çünkü emekler anlaşılsın istiyorum,
sonuçta ben 4 rakm veriyorum banttan, bu 4 rakam iyi anlaşılırsa,..
1.kişi fiatların konumunu bilir, fiatlar nerede, ara bölge, al tut yada sat tut, bunlardan birindedir,...
2.kişi fiatlara göre alıcı satıcı kimin zorda olduğunu buna göre kestirebilir,
3.saatlik bir sat başlangıcını bilir,..bu her durumda a kırmızının aşağı geçilmesi, (cuma günü 109725 ti)
4.saatlik bir al başlangıcını bilir,..bu her durumda ü mavinin yukarı geçilmesi(bu gün 107850 idi, sat bloke dediğimiz yere)
5.her başlangıç her durumda ara bölgeye çıkar,...işte bu çıkışlar tercih stoplarıdır,..tercih edersen stop olursun,...
6.ara bölge ise şunları yapar,...fake üretir,...ilerleyende al tuta dönüşür, ilerleyende sat tuta dönüşür,..rakamlar kendileri fiatlarca geçilirken bunu belli ederler,....
a kırmızıyı aşağı geçtim, ü maviyide aşağı geçersem sat tut olurum,...a mviyide aşağı patlatırsam sat ivmelenir,..
ü maviyi yukarı geçtim, a kırmıyıda yukarı geçersem al tut olurum,..ü kırmızıyada vurursal al ivmelenir,..
her tut yereleri değer değişmedikçe bırakılıyorsa,...tutma bırak yereleridir,...yani al fake, sat fake,...
bu gün mesela fiyat ü mavi sonrası a kırmızıyıda geçerek al bölgeye girdi, ama ü kırmızıya vurmadığı için ivme kazanamadı,
peki sat oldumu hayır, bırak yeri 109100 de kaldı, fiyat o da 109100 de,
ne olacak yarın belli olacak,..
gibi, gibi,...
4 bant rakamı+ 2 prev rakamı,..
ihtiyaç varsa 5 likten destekleme
graflar yukarıda var gerçi ama bu gün hep graflı gittim,..
dielim grafsız,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri