IM de,
sayın tıfıl
3.7363 seviyesi,
önemli,...onun üstünde kalabilirmi kalamazmı cinsinden bakılırsa konuya
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
55466, 55468
zamn analiz,
kod
2+2+3
iki hafta için yatay öngörmüştük,.....
işte endex taraf için realize, usdtry için tepki demiştik,...
bu gün 2 haftanın 3.günü,
analiz bu 3 günde kısmen doğrulanıyor,...
bu doğruluğu tabi herkes kendine göre doğrulayıp doğruluk devem ettikçe yaşamalı,..
trade etmeli,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
daha önceki mesajlarımda,
eur/usd ye parite yani dikkat çekmiş idim,..
saatlikten şu şekil bakılabilir,
matriks için,..
eurusd yaz
, de
sonra usdtry yaz
Sayın indregandi siz yazmayı bırakınca sizin değeriniz anlarız bizde kesinlikle geç olacaktır ağzınıza sağlık
55268, 69, 70, 71, 72,.. 55466, 68, 72, 74,75..55488 (endex, usd, sp)
Zaman analizmde usd/try için 25 kasım + 8 hafta en geç 9 haftada düşüş olmalı idi,...geçen hafta 9.haftada idik, bu hafta 10. hafta sp tarafta yukarıda yazdığım gibi,... perhaps /belki, bu hafta yada önümüzdeki hafta, Endex taraf ise şerro buna zamanda çalışmaz,...
Endex 7 haftalık bir parkurun,... 2.haftasında, 7 hafta bütünü yükseliş olmalı,..
geçen hafta 1.haftası imiş,...
KOD: 2 YÜKSELİŞ
2 YATAY
3 YÜKSELİŞ
=
7 HAFTA BU 7 HAFTA DAN SONRA 9 HAFTA TOTAL VAR DÜŞÜŞ OLMALI GÖZÜKÜYOR
9 haftadan konu alırsak usdtry için,..9hafta dahil, total 7 hafta düşüş olmalı, (25 kasımda başlayan+8 hafta ayrıntı alan usd,...bu 8 haftayı bitirmişti malum ve ilk ciddi realizesini almıştık,.. 9. haftayı fitche yükselerek geldi,.. fitche düşüşle başaldı) devam edersek, bu 9 .hafta aslen 7 hafta totalin 1.haftası,.. bu hafta 2.haftadayız, şu halde endex 7 hafta total, usd 7 hafta total,...
2 DÜŞÜŞ
2 YATAY
3 DÜŞÜŞ
Ve her ikiside 2.haftalarında
SONRASI 18 HAFTA YATAY,...
şu halde endexle usd arasında 7 haftalık bir korelasyon var,...
Sonraki bölüm ise endex için 9 hafta iken usd için 18 hafta, Ama burada da 9 lar hemen hemen korela, özetlersek 7 hafta+9 hafta=18 HAFTA usd endex korelasyonu var,...
Sp ise bu hafta belki ama önümüzdeki hafta başlayacak bir realize ihtimali idi, bu da şu halde kod 2 hafta yatayı ile uyumlu, sonrasına bakmak gerekli, trakamları belli, xxx9.x ten takip son aralık geride bıraktığı, 2279.x-2249.x
1.Bu yazdıklarımı anlamayanlar karıştıranlar bunları asla ölçü almamalı..
2.bu zaman anlizine göre trade yapılmaz,.. çünkü hareketler kişiyi gömer, sadece genel bir gidişat görmeliyiz,...
a simetrinin ortasında kaldılar ve a simetriye para kaybettiler,..
bakın ben usd/try vadelide para kaybettim malum,....ama ben doğru gitmiştim,... a simetriyi tahmin ettim ama benim sınırlarımı geçti hareket, ta 2.92 iken 3.30 du sınırlar...yinede dayanabilirdim ama portföy hatası yaptım,.. cüzdan şunu yapsa idim hiç sıkıntı olmayacaktı 1/10,... yani endex sin 10.000 puvanı,..usd nin 1000 puvanı, dikkat edin trump sonrası volatilite gün ve gün 10.000 yaptı usd/tryde,... biz ise 3000 ve katlarına takılıyorduk,.. bu fatal error oldu, ben bu çakalllara oynadım tam tersi,...ama çok çakal çıktılar malum, usd yi çıkarmak için uğraştılar tersine,...borsayı ise savundular, yazdık paylaştık hep,....
yakıtı usdtry den sağlıyorlar haftaya 2 haftalık yatay başlar usd try de,.... zaman öyle diyordu,.. haftaya endex te 2 hafta yatay başlıyordu total 7 haftalık korelasyon vardı aralarında kod 2+2+3 yataydan ne anlamamız gerekir, 2 hafta sürecek çünkü, usd/try için düşen fiyatların bir nebze toplaması olabilir,
endex için yükselen fiyatların bir nebze realize olaması olablir, her ikisi de son 3 haftaya birbirine ters olacaklar, bu 2 haftalar bitince endex 3 hafta daha muhtemel yükseliş,
usd/try 3 hafta daha muhtemel düşüş,.. benim senaryo bu şekilde aksi korelasyon olmaz, beklediğimiz esas korelasyon ise sp 2049.x altında gelecek bence, öteden beri yazıyoruz, trumpi ye bağlı yazmayı bıraktığımız usd topiğinden hatırlayalım, usd 25 kasımda bitmişti,..ancak 8 hafta ayrıntısı vardı (gölge oyunları),..ve orada yazdım en geç 9 .haftadan itibaren diye,.. şimdi bu 9 .hafta başlangıcı ki yukarıda yazdığım bu düşüşü o bölümün 7 haftalık totalin 1.haftası idi,... bu haftada 2.haftasındayız ve önümüz 2 haftalık yataya devrolacak bana göre,...sonra 3 haflık trend piysa var, muhtemelen düşüş dediğim ..
sp ye gelelim: sp de bu hafta olası realize idi nitekim oldu da, ama aralık rakamlarımız henüz terkedilmedi,.. 2279.x-2249.x pezeveng rakam 2264.x şimdilik pezvenge kadar realize oldu,.. yukarıda bir gup var onda bu gün orayı doldurursa sonrasına bir daha bakmamız gerekebilr,... eğer sat devem ederse gup dolumu sonrası önce pezeveng, sonra 2249.x işte bu bizim 2 haftalık yatayın yakıtı olabilir.
aysel (08.02.17), indregandi (08.02.17), kemo (08.02.17), rüzgar (08.02.17), TIFIL (08.02.17)
mehmet hocam senin indik ne ediyor atsana resim bir ara bence.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
citiwan (08.02.17), indregandi (08.02.17), kemo (08.02.17)
55708
bakalım bloke bozulacakmı,...yoksa blok devammı edecek???..
![]()
indregandi (08.02.17), kemo (08.02.17), TIFIL (08.02.17)
indregandi (08.02.17), kemo (08.02.17), TIFIL (08.02.17)
http://www.sondakika.com/haber/haber...yapti-9242360/
hocam buradaki sorun büyür mü dersiniz?
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
indregandi (08.02.17), kemo (08.02.17)
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri