yukarıyı bilememde aşağısı al devam ediyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Mares;
dostum kendi anladığını bizede anlatabilmen çok önemli,...
O nedenle graflarda en azından bir tarih ve fiyat skalaları olsun ki,..birde 5 lik, saatlikmi bu bilgiler,...
biz Sana göre nerede olduğumuzu kestirebilelim,..konumlanabilelim,...
öle çok daha faydalı olabileceğine inanıyorum,...
ne diim bir şey anlayamadım şu hallerine,...
yarın 10 luk aşağı geçilirse,..saatlik tradeler devreye girer,...bakın al yada sat demedim saatlik zaten alda, işte zaman yiyerek kırmızı ve mavileri üstüne çekecek ilk etapta,..kırmızı bu gün iyic yaklaştı fiyatlara,..
bu olurken, bu zaman geçerken bir taraftan da bu adamlar saatlikte tradelere başlarlar,..
yani 5 liğin yaptığı tradeyi saatliğin yaptığını düşüneceğiz,..puvan hareketleri biraz daha büyür haliylen,..
bunun ilk şartı 10 luk desteğin yani verdiğim a mavi rakamın aşağı geçilmesi,...
anlayacağız ki saatlik tradelerin sat kısmı başlar, sonra al kısmına döner, sonra yine satar, sonra yine alabilir gibi,..böyle böyle o aşağıda kalan saatlik mavileri yukarı çeker,..
sonra saatlik maviler yaklaştığında karar verir, ya tekerrürde yükselişe devam eder, yada tamam len der,
günlük sınırlara kadar dayanabilir,
başkada bir şeyler olmaz, olan bitenler hep bunlar,...
yarın ö/s görüşürüz
iyi akşamlar cümleten
iyi aksamlar sayınindregandi.
citiwan (31.01.17), indregandi (31.01.17), kemo (31.01.17), Mares (31.01.17), TIFIL (01.02.17)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri