Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
tıfıl peki sadece şunu sorayım graf aşağımı diyor
ben yukarı diyorum sn tıfıl ilerleyen günlerde göreceğiz
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
flexy (26.10.16), indregandi (25.10.16), kemo (25.10.16), Se_M (25.10.16), ŞANS (25.10.16)
Usd 3 leri görebilir . Altına da sarkabilir...
yıllı aylık beni ilgilendirmiyor gözlerim yukarıdan başka yeri görmüyor şu an maliyet 93750 gerisi boş long devam.Short olduğum zamanda ayı damarım tutar gandi abimin dediği gibi şu an azılı boğayıım önüme geleni ezerim.
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
flexy (26.10.16), indregandi (25.10.16), kemo (25.10.16), Se_M (25.10.16), TIFIL (26.10.16)
dostlar,
ben 14 saatlik takip olarak konuları toparladığımı düşünüyordum,
herkesin kendine göre çalışması mutlaka vardır,..ve herkes birbirinin bu çalışmalarına sygı duymalı,...
olaya şöyle bakın çırpıntılı bir denizi seyrettiğinizi düşünün,..çalışmalarımız bu şekilde,..
her biri bir doğruluk üretir, çünkü yapısında bir mantık kullanıyor,...tamemen mantıksızlıktan kurulu bir indikatör üretbilseydik,..onu da kullanabilirdik,..
lise de mt hocamız, test yapar ve 10 soru sorardı, şunuda eklerdi,..adanalıydı, ulen derdi, 10 nuda yanlış yapana 10 veririm,...
işte bunların hepsi çırpıntıyı oluşturuyor,..birinizin çalışması batıyor, diğerininki çıkıyor,..diyelimki bu şekilde 20 kişi buraya yazsın,..
çırpıntı tam karşımızda belirir,...
buradan devem edersek kendi aranızda tartışma olduğunda bir period, bir argüman koymalısınız, aksi taktirde tartışmanızın dahi anlamı yok,...
çünkü çırpıntıyı konuşuyorsunuz,...
birde buna psikolojileri ekleyelim, herkesin ki bir mi, yada kazanç şekillerimiz bakış açılarımız birmi, elbbette farklı,...
onun içun,
std 14 saatlik, nadiren std 14 günlük, nadiren std 14 5 lik,...
ben konumu bu şekilde işliyorum,..
işte bu standart tan çalışmalarınızla bana katılırsanız memnun olurum,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Fitch meselesi de var cuma geceleri millet tetikte oluyor..
Ekim vade de son cuma yaşanacak
ekim vadenin yukarılarda kapatması bekleriz ancak .
Pala- fitch operasyonuna karşı hafta sonundan önce trdbir almak lazım.
Ihtimali az olsada ihtimaldir...
flexy (26.10.16), indregandi (25.10.16), kemo (25.10.16), Se_M (25.10.16), TIFIL (26.10.16)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
[QUOTE=indregandi;515480]dos,..tamemen mantıksızlıktan kurulu bir indikatör üretbilseydik,..onu da kullanabilirdiK
İşte bütün mesele bu.....
kazançtaki süreklilik kaybı durdurmakla başlar...
Mantığımızı devre dışına bıraktığımız gün herşey sıfırdan başlar.. (robotlar mantık kullanmadığı için başarılı olur. kendimizin robotu olalım)
İşin özü benlik meselesidir yani benliğim zarar görmesin mücadelesi vereceğimiz bir alanda değiliz....
Para kazanmak zorunda olduğumuz bir alandayız.. Bunun için ilk yapmamız gereken şey benliğimizi öne çıkarmamak ve mantığımızı işe karıştırmamak...
mevzu derin....
flexy (26.10.16), indregandi (25.10.16), kemo (25.10.16), rüzgar (25.10.16), TIFIL (26.10.16)
çarşambacılar var,...hs bahsettiğiniz durumlardan mütevvellit,...risk almak istemeyenler hissede çarşamba maldan çıkmak, yada mevcut mallarını azaltmak istiyor olabilirler,...
bir kaç çarşambadır piyasa aşağıya geliyor,....perşembe palanın günü, cumalar sp odaklı rulete dönmüş durumda,...
temiz günler az son zamnlarda
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri