abim 3.04 bekliyorum gelsin bi hele bakacam
abim 3.04 bekliyorum gelsin bi hele bakacam
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
foodengineer (24.10.16), indregandi (24.10.16), kemo (24.10.16), Se_M (24.10.16), TIFIL (24.10.16)
3.0676 gümlerse günlükte 3.0343 günlük potaya girer ama 3.0518 den,...
3.0343 malum öteden beri saatliğimizde de olan bir değer,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu 3.0343 işini 89 ov de trade ettik,..sayın tfl hatırlamalı,...
grafiklerde 89 ov trade si mevcut,..
demiştikki önce 89 ov vacumm gereği trade etmeli,..
şimdi bu geliş 3.0343 barınıdırıyor başarılı olduğu taktirde,..
km taşlarını verdim çeşitli yerelerden
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sp 2149.x üstünde,...
usd de günde llv yi alırsam zaten,...ateletle filan hedef puvanı yakalarım, yakalarsam flat eder ve endex shortlamaya başlarım,..
hilarylere trumplarına alayına tümenlerine cölelerine,..
spx 2149 üstü zor görünüyor abim buralarda tırmalayacaktır
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
foodengineer (24.10.16), indregandi (24.10.16), kemo (24.10.16), Se_M (24.10.16), TIFIL (24.10.16)
ben fikir beyan etmiyom rakamlar onlar,...olurdu olmazdı,...yeterince yazdık,...
eylem gerekiyor,..
bu kadar basit
kişi long açacak, kişi short açacak,
eylem zamanı,..
biri kazanacak,...
spx bütün global piyasayı etkiliyor abim aşağı verip yukarı ediyolar habire dolapçı beygiri gibi dünya onun ekseni etrafında dolaşıyor
foodengineer (24.10.16), indregandi (24.10.16), kemo (24.10.16), rüzgar (26.10.16), Se_M (24.10.16), TIFIL (24.10.16)
aynen bak,..geçen münazara ettik seninle, ve bizm rakamlar inanılmaz doğru halinnen,...
bir tek ara işarette xxx9.x yanına xxx4.x uydurdular örneğin şimdi 2154.x önünde,..
ama ben xxx4.x lerden sadece 2164.x si konu alıyorum,...pezeveng rakam dediğim,...
2149.x sınır, 2159.x üstü olumlu,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri