sayın mares,..
dün yorumladıklarımızı unutmuş bir halimiz var,
97350 geçilmedikçe 953xx ihtimalde sıcak,...
953xx görürüse 95650-98975 arasına
yada
98975 e giderse 95650-98975 arasına idi,...
şimdiklik ibre 953xx de somut,..
97350 sim direnç adayı
97500 hhv stop
97650 stp
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cuma gününe yakışmayacak uyuz bir py,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yok unutmadım abim fikir jimnastiği olurmu dedim bu ayrı bir olay
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
benim uzunlarım duruyor bakalım nereye vereceksin
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
o senin çalışman mantıklı bir çalışma,...o nedenle üstünde duruyorum,...
yok abim aynı yer daha duruyor yeni long yeride belirlemedi 95350
deniz (24.10.16), indregandi (21.10.16), kemo (21.10.16), Se_M (21.10.16), TIFIL (21.10.16)
buradan 1000 puvan verse zaten geliyor o değer 953xx
aşağı yukarı usd vadeli düne göre 3000 civarı tepti,...
yok be abim benim değer vermeye rağmen 0 altına gelmiyor ondan tutuyorum bakalım ne yapacak sıkacakmı diye yoksa akşam alacakmı diye
deniz (24.10.16), indregandi (21.10.16), kemo (21.10.16), Se_M (21.10.16), TIFIL (21.10.16)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri