ayrıca bundan para umanların paralarını da ellerinden alırım,...
ayrıca bundan para umanların paralarını da ellerinden alırım,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ama senin atladığın şu var,..
sp yi bu işin merkezine koymalısın,...sen indikatörü işin merkezine koyuyorsun,
şunu yapsan olacak,...
aynı indikatörü sp ye uygulayacaksın,...
burayı yine takip et, al sat ne gösteriyorsa onu yap,...
fark şu sp de şakül kaydımı senin burada ki siyaset satışların ancak dengeler,..
ama sp söz gelimi 2149.x üstünde 2179.x geçerse,
o zaman senin buradaki siyaset satışların boğa ile adreslenir,...söz gelimi 103000 o zaman yukarı gider,...
kısaca şimdi piyasalar yokuş yukarı,...sen buna siyaset geliştirmişsin diyorsunki yabancıya gelin ben türk milletine değil yükselen türkiyeye oynuyorum,...hepsi bu,..
karşındaki de keriz değil,..çünkü devleti sinyal çakmadan yabancısı buraya gelmiyor,....
devleti sinyali alıyor, sorguluyor ...okeyse, kredi musluklarını açıyor, açtıryor, sonrasında yatırımcısı bu musluklardan akanları almaya geliyor,..
ama önümüz yokuş,....sp ana kasa fed bu üçü aynı, bizim topikte sembol adı sp dir,...yani bizdeki sp ölçümleri alayını ölçer,...
bunlar faiz öteliyor mütemadiyen,...bunu jeopolitik yani suriye ve ırak nedeni ile öteliyorlar,....ama sona geldiler uzatmalardalar,..dolaysı ile bu perdeye geçerlerse Tr nin siyaset satışı anacak tahribatı dengeler,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi zamndan baktığımızda,
17 ekimde alttan koca bir dalga geliyor,...bu önceki kzandıkları,..bunu bu kazanımları koruyabilmeleri için,
kısaca 2179.x üstüne yeniden atmalılar,....ama o zamnda short tabanları aşağıda kalıyor,
2049.x altında ve bu nedenle bir sonraki düşüşleri daha crash olur,...yani öteledikçe giren şemsiyenin açılmama ihtimali dahada artar,...
ben zaten bir kaç ay önce yazdım,
dedim ki düşüş olacak herkes ayı zannedecek fakat değil dedim,..neden olarak ta sp nin global piysalardan iş gününde 14 ay çalışını gösterdim,..
bunu yapmasalrdı dahada kötü idi, o zamn ayı ve crash gündeme gelirdi,...
şimdi anladım üstad spx bendede aşağı şu an senin dediğin spx düzelmeden bizde yukarı olsada yalpayarak olacak demek geçen günkü yataylarıda buna bağlamak gerekiyor bu kafama yattı şimdi doğru ağır çıkıyoruz etkiliyor
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi ideal olanı 2049.x altına vermeleri,...
buda 10000 oraya 10000 buraya nominaldir
işte bu -10000 ne burası yeni anayasa ile argüman koyuyor,...iyide sp ahangi argumanı koyacak,..
veriden başka argumanı yok,..
musulda ise daeş tezgahı orataya çıktı,...yani musul işi sanıdığından kolay oldu,...
ortaya stres koyuyor karşılığında sp yi tutuyordu,..şimdi suriyeden başka stresleneceği alan kalmadı,....
alttanda dalga geliyor, 17 ekimde geldi zaten zamansal dalga,
ne var önünde başkanlık,...
2, 3 hafta sonra oda yok,...
ne kaldı fiyatlar
burada şuna bakılacak ben zamanı 17 ekime kadar vermişim,..17 ekime kadar düştün mü hayır,..
10 hafta bütünü son 3 haftaya yükselendi hatırlayın, 14 ekimde bitti,...ne hırpaladı 10 haftayı moodys,..ama sadece hırpaladı,..
şimdi 40 hafta bütünsel düşüş verdim,
ve bunun ilk 7 haftasına ivme dedim,..
ilk 3 mü, 3. mü buna yoğunlaştım,
işte 3.mü ye abede seçimleri ve ekim vade kapanışı karşılık geliyor
ayrıca bakın her zamn oturuşuna olay denk gelir,...17 ekime musul denk geldi,...
bunun nedeni hep söyledim,..
sp tarafı labaratuvar ortamda çalışıyor,
yani burada darbeye teşebbüs varsa o bile zamnsal dır,...
bir tek doğa olayları ile mücadele edemezler
şimdi usd vadelide
1000 puvanlık devam eden düşüşe ben portföyde hedef puvanı buluyorum,...ama pozisyonda biraz artıya geçiyorum,...
bakacam artık,...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri