Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Astatin (17.10.16), flexy (17.10.16), indregandi (17.10.16), kemo (17.10.16), Se_M (17.10.16)
2.9757 üzerinde 3.0160 a geçtik ya sayın tıfıl,...
biz bu rakamı yazdığımızda 3.0160 ın çok altındaydı,
3.0160 ı tut rakamı olarak verdik,...
analizler gerilerde kaldı epeyi,...son 2.9757 lerin olduğu günlere dönerseniz bu analizleri bulabilirsiniz,..
ekonomide bir kırılma endexlerde bir crash olmasa dahi 3.2, 3.3 potansiyeli var diye de yazdık,...
benim shorta girmem ise,
3.0160 geçildiğinde, 3.03-04-05 lerden 3.0160 a bir realize düşüncesi olur diye trade maksatlı idi,..bu olmadı pozu sürdürüyorum,1.
2.ise moodys e göre endex devamlı çiğnerken ki hala çiğniyor, 2.92xx den çıkışla usdtry 3.0160 geçerek 10000 puvan yükselmişti, realize kuvvetli olasılıktı,...yapamadı, musul ve jeopolitiğe, son ayakta başkanlık üzerinden iç dinamikler eklendi,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Astatin (17.10.16), flexy (17.10.16), indregandi (17.10.16), kemo (17.10.16), TIFIL (17.10.16)
usd yukarı katır civesi yaptı ama tavan müsade etmedi shortta durdu
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
vıop yukarda fake olan yere gidecektir 94900 üstüne yeni sat fakesi verene kadar devam
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Günaydın yiğitler,
Ya o bişi değilde bu hengame öncesi ben kazara lonkkkk olsam; bu kadar habere bir taban yerdi lebron...baya para kaybederdik...şimdi şorttayız akmasa da damlıyor...demek an itibariyle şortta kalmak mantıklı benim açımdan hehehehe....
BANGA mühim
flexy (17.10.16), indregandi (17.10.16), kemo (17.10.16), Mares (17.10.16), TIFIL (17.10.16)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
baylıyorum vıopa bu kadar güzelmi çalışır herif helal olsun 94900 üstü benim olsun astatin başgan
14 std saatlikte longa geçti
94900 üstü daha short fakesi vermediğine göre gider
240 seanslık ilginç 103000 kadar çıkmış sat vermeden dönmüş uzunvade oraları tekrar ziyaret edecektir bu o zaman tabii uzunvadede
16:15 de veri varmış coco diyarından
ABD'de TSI 16:15'te Eylül ayı sanayi üretimi verileri açıklanacak.
Buna göre bir önceki ay %0.4 gerileyen sanayi üretiminin Eylül ayında
%0.1 artması bekleniyor.
Öte yandan bir önceki ay %75.5 artan kapasite kullanım oranının
Eylül ayında %75.6'e yükselmesi bekleniyor.
10/17/2016 4:00:00 PM ABD'de sanayi üretimi verileri açıklanacak
ABD'de TSI 16:15'te Eylül ayı sanayi üretimi verileri açıklanacak.
Buna göre bir önceki ay %0.4 gerileyen sanayi üretiminin Eylül ayında
%0.1 artması bekleniyor.
Öte yandan bir önceki ay %75.5 artan kapasite kullanım oranının
Eylül ayında %75.6'e yükselmesi bekleniyor.
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri