çünkü kendisini adam zannediyor
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu şerro abd ye kök söktürürüz abim lime lime ederiz AlimAllah en iyi trader kimdeymiş görecekler yakında
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
usd 2 kontrat shortladım
vıop 93750 long devam
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bangalar memleket içün ve borsa içün mühim...Sendikasyon ların yenilenebilmesi de bangalar içün mühim.. Mühim
BANGA mühim
zamanı gelince bu biste kayyum atayacağız,...keh, keh
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ne yapıyorum: Kaldıraçım sabit, yani kontrat sayım sabit değilUzlaşmadan gelen karların bir kısmıyla da şort açıyorum..Yaklaşık 5 kaldıraç ..yani naktin %50 si current teminat olarak... eğer trend aşağaysa şöyle iyi oluyo: Mesela uzlaşma 93925 oluyo..ona göre bakiyen güncelleniyor...sonra 94200 e geliyor fiyat...sen 93925 den aldığın sanal para ile 275 puan yukarıdan taze/yeni şort açabiliyorn...
![]()
BANGA mühim
flexy (13.10.16), indregandi (13.10.16), kemo (13.10.16), Mares (13.10.16), Se_M (13.10.16)
sendikasyon kredileri aldı başını gitti kaça maliyetlenirse vatandaşa dokunacak ucu
(Eğer VOBci30 %2 den büyük günlük düşüş yaparsa) veya (USDTRY dururken veya gevşerken VOBci30 a %1 daha verirlerse), o büyük apsd nin py tarafındaki adı benim için belli olur..kaldıraçı fulldıraç yapmam ama 7,5 gibiye çıkarım... Tabi bunu yapdıktan sonra yukarı dönerse de istop zamanlaması ve yeri muhim
BANGA mühim
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri