gandi abim siz dün akşam biryere not düşmüştünüz notunuza istinaden çalışma yaptım gerçekten o notta bahsettiğiniz bir göstergeniz var onu uyguladım o izin vermiyor 95200 üzerine ama sonradan düzelirmi bilemiyorum abim.
gandi abim siz dün akşam biryere not düşmüştünüz notunuza istinaden çalışma yaptım gerçekten o notta bahsettiğiniz bir göstergeniz var onu uyguladım o izin vermiyor 95200 üzerine ama sonradan düzelirmi bilemiyorum abim.
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Astatin (04.10.16), culex (04.10.16), indregandi (04.10.16), kemo (04.10.16), Se_M (04.10.16)
valla görünen o ki, tolar 5 tl bile olsa bizim vobci 93xx yakmıycak..hehehehe..üğwwww
BANGA mühim
culex (04.10.16), indregandi (04.10.16), kemo (04.10.16), Mares (04.10.16), Se_M (04.10.16)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
çıkması benim işime gelen shortlayacam çünkü,...
düşüşünede longlayacam,..
bu duruma göre ne benim istediğim bir düşüş nede benim istediğim bir yükseliş var,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben anlaşılan yine usdtryden kazanacam durum o durum,..çünkü orada poza girdim bir kere, kısmet oraya gözüktü,..
Aşağı basıptamı alacak acaba 95200 geçeceğine inancım sonsuz
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Astatin (04.10.16), culex (04.10.16), indregandi (04.10.16), kemo (04.10.16), Se_M (04.10.16)
Astatin (04.10.16), indregandi (04.10.16), kemo (04.10.16), rüzgar (04.10.16), Se_M (04.10.16)
tekrar sat sinyal var kesinlik yok,...
simulatif direnç 16:00 da değişecekti, değişti,
95200 95175 oldu
başkan seviyesini bilemem ama ben sivri bir dip bekliyorum...hülülülü düşüş sonra hülülülü alışş..dalga dalga sersemletici, surf traderları sörflerindne atıcı, kızgın kumlardan daha kızgın kumlara atlar gibi... o olursa tereddütsüz şort kavırma ve yavaş yavaş lonk düşüneceğim
BANGA mühim
culex (04.10.16), indregandi (04.10.16), kemo (04.10.16), Mares (04.10.16), Se_M (04.10.16)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri