gün boyu takip edemedim ben..bu apsd nin +8400; kallavisi 95500 öncesi/üstü filanmı açıldı, yoksa düşüşten sonra mı? peşpeşe 6 mesaj olmuş..stop
gün boyu takip edemedim ben..bu apsd nin +8400; kallavisi 95500 öncesi/üstü filanmı açıldı, yoksa düşüşten sonra mı? peşpeşe 6 mesaj olmuş..stop
BANGA mühim
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu iki değer,
1 kasımda tam olarak davutoğlunun balkona çıktığı değer,..
davutoğlu nerede penguenlendi,...davutoğlunun abede ve abeye yakınlığı herkesçe malumki,...davutoğlu tr nin suriyede saçmalamasının baş mimarlarından,...bu saçmalığını üstelik birde kitaplaştırmış bir kişi,..
davutoğlu tam obama ile görüşecekken ...penguenle deşifre edildi,...başbakanlıktan alındı,...
eğer görüşebilse idi başkanlık yolunda olan erdoğan çok zor bir durum da kalacaktı,...
şimdi tr deki bu karşı atak,
davutoğlunu görevden aldı,...rusya ile anlaşma yoluna gitti,..çözüm süreci ni bitirdi ve terörün üstüne yürüdü,...
misilleme darbe teşebbüsünden geldi,....fırat kalkanı buna karşı geldi,..
fırat kalkanına moodys misilleme geldi,...
yani bu denklem aslen davutoğlundan bu yana sallama yapıyor,..dahada ileri gidersek,..davutoğlunun görevden alınışı değil, göreve gelişinden bu yana sorun var,..
çok basit bir örnek verirsek örneğin dolmabahçe mutabakatına cumhurbaşkanı direk olarak benim haberim yok dedi,...
dolaysı ile abade ve abe penguenden beri atak halinde,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
buna rağmen, darbe teşebbüsüne rağmen, hatayın iskenderunun menzile girmesine rağmen, geçen yazdığım gibi, Tr hali hazırda abede ve abe için zaytin dalına devam ediyor,..
ekonomiden bakarsak çokta seçeneği yok, ama milli menfaatlerden bakarsak abede yi suriyede direk cephelemesi gerekir,...
işte şimdilik bu zeytin dalı denklemi
usdtry de 2.9757 - 3.0160 arasında
kurları tutuyor,..
başka açıklaması yok bunun,
ekonomi ile açıklanan hiç bir durum rasyonel değil,....ekonomiden bakarsak not işi bu saate kalmamalıydı,..
ama davutoğlu çalıştıkça not niye insindi,...
buralardan alın, satın, eski pozlarda tutsun diyor,...
bu onun %50 tersi,
bende almayacam, satmayacam diyorum, tutu ise pzt bıraktım zaten
deniz (29.09.16), indregandi (29.09.16), kemo (30.09.16), Mares (29.09.16), rüzgar (29.09.16)
benim amacım yakalayabildiğim en yükseklerden shortlayabilmek,...
fiyatlar 96175 üstüne atarsa benim menzile tekrar girerler,...
aksi poza girmem düşüşünü beklerim,..
ne kadar gerekirse o kadar beklerim,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri