gorkuyorum...dibe vurup şekil yapması hoş olmadı..şahsen.. işimiz dolara kalıysa hoş değil..doların 60 dklıklarına bakıyorum 2.967 leri yakabilir mi ne lebron
gorkuyorum...dibe vurup şekil yapması hoş olmadı..şahsen.. işimiz dolara kalıysa hoş değil..doların 60 dklıklarına bakıyorum 2.967 leri yakabilir mi ne lebron
BANGA mühim
finalwave (27.09.16), flexy (27.09.16), indregandi (27.09.16), kemo (27.09.16), Mares (27.09.16)
patronlar bu indikler benle bile başa çıkamaz,...çok az bilgim olduğunu söyledim, keh, keh,...
dökülüyo yaw bunların hepsi,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kaldıki benim extremde yelpaselerim vaaarrr, simulelerim vaaaarrrr,...macro siyasetim vaaarrrrrr, zaman analizlerim varrrrr,...
varda var,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
95475 dirençten devam ediyoruz,
farkeden ne,..kırmızı olan indikatör direncide(simulatif direnç) 95475 e beklediğimiz şekilde düştü,...
yani direncimiz net olarak artık 95475
95475 9 bar geçerli,...süre 9 bardı,...
95475 i geçerse bu 9 bar içinde bir değerlendirme, geçemeyip düşerse bir değerlendirme,
uşaklar buradan 94025 i aşağı geçerek düşerse
93975, 93500, 91975 olarak a l ı r ı m
96175, 96200, 96400, 97175 s a t a r ı m
ne yapıyorum dünden madem flatım,..ne olacağının riskine girmeyerek dün flata çıktım,...o halde bugün bu 9 bara bir tur pas geçiyor ve 9 barın üreteceği harekete k a t ı l m ı y o r u m,...
çünküm orta sulardayım,...ortada sandık olabilirim, o nedenle,..
oy verelim..dünyanın geleceği buna bağlı
http://www.voborsa.com/forum/showthr...613#post513613
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri