tünaydınlar,
selamsıza kimse uğramamış,...
tünaydınlar,
selamsıza kimse uğramamış,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kırmızı mavi üstünde shrt stdby,...yapışma yok,...shoret için zaten fiyatın küt diye maviye vurması gerekli,...kırmızda yapışacak bu olurken, bunlar yok,....ne vara tedirginlik,..
izleyelim o halde,...zig zag simuleden de takip edelim,..13 ü 14 e bağlayan o beyaz oval içindeki bara ya destek için düşecek,..yada o bar gelince düşmemek için yukarı kaçacak,...
o bardan dünkü 09:00 barı yemedikçe aşındırmadıkça short için fazla ümitlenmemk gerekli
kısaca dünkü 09 barından 14 barına kadar olan HHV ler
yine dünkü 97350 direncin kırılımı sonrasında saatliklerde trendin yönünü koruyucu manada birer destek durumundalar,.........
bu desteklere olası bir düşüş short için heyecan olabilir,....
bu esnada ya extrem short alır total aps içine ky taraftan,...yada desteklere cidden yapışması durumunda short heyecan başlayabilir,..ilk olasılık daha bir olası trendi koruru diyorum ben,..
çünkü günlüğü 2-4 gün arası daha diyor
buradaki denklemi istersem tradesiz gösterebilirim yani ta en başından saatlikte hiç tarade almadan devam ettirebilirim,...
bu şunu sağlar bana,...küçük realizeleri değil başlayacak olan büyük realizeleri bulmamı sağlar,..
alttaki örnek ta en baştan bozulmadan gelen ki realize var onda,..üstteki bu realizeyi veriyor, alttaki vermiyor ve aynı indikatörler
mavilerde a mavi ve k mavi trend takip ederken dört olasılık kullanabiliyorum,...ve 4 olasılık farklı durumlar oluşturuyor,...
istarsem short bakmak istiyorum, istersem long bakıyorum,...
bir de allttaki ikilide,..yani osc lerde,...
shortu vercek olan kırmızı,....yeşil alta düştü, fakat kırmızıda altta, yatay demek bu,..
iki indikatörden biri gerçek,..short ararsam kırmızı gerçek bu ''0'' oricin üstünde olamalı,..şimdilik değil,...
durum yatay,...
ince,
saat 14 e önem verdik madem,...ince destek veriyim,...
yani bu bahsettiğimiz olasılıkların tarafını görme anlamında,...
98550
destek işini toparlayalım,
98550, secret
98075, saatlik te dünkü 9, 14 hhv si
97350, kırılan günlük direnç
96200, 96400, ayıdan çıkış
97350, boğaya geçiş
99025,...boğa
pala ,
usd try sıkıştı,....düşşse sıkıntılar başlayacak,..para kaptıracaksın,.....yani o bekleyecek seni, fena sıkıştı o,...
sen de şu sp bekleme işinden vaz geç, piyasa yap, millet para kazansın,...
indikatör takip etsin herkez, ho falan,....
ho, ho,.....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri