önemli bir macro ayracın arifesinde olabliriz,...
ama öncelik o iki bold rakam,...sonra macroyu düşünebilirim,
yazdıkça sonucu gidiyorum, yazmasam fiyata bakar dururdum,...
ama benim işim bu,.....
alayları, tümenleri
önemli bir macro ayracın arifesinde olabliriz,...
ama öncelik o iki bold rakam,...sonra macroyu düşünebilirim,
yazdıkça sonucu gidiyorum, yazmasam fiyata bakar dururdum,...
ama benim işim bu,.....
alayları, tümenleri
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam kırmızı alta düşmezse buralardan düzeltme kaçınılmaz sanırım öyle değil mi?
evet ama sayın polo şimdi girişi tek bar 17:00 barı için,...
girip yarında 09:00 barı devemı ile oyalanmaya başlarsa en azından yatayı verir,
fiyata yapışırsa düzeltir,...destekleri çağrıştırır ve fiyatı bırakmadıkça short yapar,..
yalnız şuna dikkat graf xu030,
xu030 olunca açılış gaplarıda ister istemez indikatörü etkiler,..
kısaca mavi üstünde oyalanma gerekiyor, tek giriş çok ifade etmiyor, stby yapıyor öle diyelim
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
niye xu030 takip ediyorum, alttaki iki oscillator da hacim var ve hacimde vob hacimi iyi çıkmıyor,...
ama usdtry, sp, xu030, xu100 bunlarda hcim kifayetli duruyor ve alttaki ikiliyi güzel veriyor
baya inceltti bizi lebron...lakin istop yok..aksine olan mal kadar 98725 den ek şort açıyoruummm..açtım..beylece uzun zamandır ilk kez nakit teminatın %80 ini mala gömdük...kabaca 8 galdıraç... 5 igeçmemeye dikkat ediyorduk..bu akşam dikkat etmiyorum..ühü ve miyawww
BANGA mühim
saatlik zig zag,
yarın 13 ü 14 e bağlayan kritik gösteriyor,...
normalde 13 e kadar yüseliş devam bir şekilde 14 den itbaren realize olmalı,...
anormalde sabah küt die herhangi nedenden basarlarsa aşağı o durumda 14 ten itibaren bu düşüşe karşılık yükseliş gelebilir,
ama nizami olan ilk yazılan olasılık,...
zig zag günlükte başganlar,
tahminim 2 veya 4 gün daha fasılalı bir yükseliş süre gidecek, sonrasına 4 gün sürecek düşüş ağırlıkta olacak, bu yükselişe karşılık gelen realize olabilir,..
demekki ben trade düşünüyorsam 2-4 gün arasında trade yapabilirim,...
sonrasında düşüş sinyallerine daha bir kurulabilirim,...
bunlar hep olasılıklar,...kesinlik değil ama genelde büyük ihtimal tutarlar,...
aticik (22.09.16), citiwan (23.09.16), flexy (22.09.16), foodengineer (23.09.16), indregandi (22.09.16), kemo (23.09.16), polo (23.09.16), tr46 (22.09.16), ŞANS (22.09.16)
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri