deniz (02.09.16), indregandi (02.09.16), kemo (21.09.16), rüzgar (02.09.16), TIFIL (02.09.16)
günaydınlar cümleten
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dün gece 01:00 civarları cumhurbaşkanı çin g-20 ziyareti öncesinde verdiği demeçlerde,
abede ve obama üzerine bayağı bir atak yaptı,...buna göre erdoğanın söylediklerinin hepsini obama alttan almalı sonucu çıkıyor,...yine buna göre putin, cinping ve erdoğan kadim arkadaşlıklarınıda orada ilan edecek gibi bir hava sezinledim,..
bir diğeri,
cehepe genel başkanı kiliçdaroğluda bayağı bir nasibini aldı, erdoğan bir gazetecenin hatırlatması ve sorması üzerine yenikapı ruhuna atıfta bulunarak,..adli yıl açılışına katılmayan kiliçdaroğlunun bu mill birlik ruhunu bozduğunu, yine kiliçdaroğlunun adli yıl açılışının sarayda yapılmasına eleştirmek üzere ''bu deokrasi için yüzkarası'' bir durumdur sözünün hatırlatılması üzerine kiliçdaroğlu üzerinede bayağı bir gitti ve yüklendi,..
gözucu ile baktığım usd işte o saatlerde,...
yarın açılışlarda TDİ ye kadar 2.9600 altını nah alırsın der gibiydi ,...tabi endex te 94800 dener düşüncesindeydim o da iki parmak arası oldu halinnen,..
obamanın yerinde olsam allah muhafaza çine bideni filan gönderirim,..bana zarar geleceğine ona gelsin derim,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ABD verisi beklenenden düşük gelir ise piyasalar ne der acaba bilen var mı?
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
deniz (02.09.16), indregandi (02.09.16), kemo (21.09.16), rüzgar (02.09.16), Se_M (02.09.16)
burda zizag günlük simuleye göre bugün bu analizler sonlanıyor,...
ayın 23 ünde başlamışız ve sonrası beklemek olduğundan 24 ünde kapatmışız bu analizleri tabi gün içi fiyat hareketleri nedeniyle unutuluyor hep analizler
oha 12872 satış koymuş pala 325..e Asta başgan çek şu 12 bin adedi....![]()
Astatin (02.09.16), indregandi (02.09.16), kemo (21.09.16), rüzgar (02.09.16), TIFIL (02.09.16)
indregandi (02.09.16), kemo (21.09.16), rüzgar (02.09.16), Se_M (02.09.16), TIFIL (02.09.16)
TDI dan gorkuyorum yannız...misal veri iyi geldi, önce küsküleyip sonra yukarı püsküllemek, misal veri kötü geldi önce yukarı püskülleyip sonra aşşa küsküleme gibi atraksyonlar yapabilir...gorkuyorum... bence veri birebir beklendiği gibi gelsin300 puanlık dalgalarla dalgalanalım da durulalım
BANGA mühim
indregandi (02.09.16), kemo (21.09.16), Se_M (02.09.16), TIFIL (02.09.16)
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri