Moodys daha önce notu indirmek için izlemeye alıp ta indirmediği olmuş mudur acaba? bilen var mı?
Moodys daha önce notu indirmek için izlemeye alıp ta indirmediği olmuş mudur acaba? bilen var mı?
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
deniz (04.08.16), indregandi (04.08.16), kemo (04.08.16), rüzgar (04.08.16), yusufcan (04.08.16)
benim tahminim not olayını mümkün olduğunca yukarıda bekleyecek ki düşüşe ikili dip veya az altı olsun diye bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
deniz (04.08.16), indregandi (04.08.16), kemo (04.08.16), Se_M (04.08.16), yusufcan (04.08.16)
günaydınlar cümleten
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlik sat devam ediyor ama 91950 üstü fiyatlar hep tepki modu demek,
aynen durum bu,...
ya 91950 den fişekleme bakılır, yada saatlik sat izlenerek indikatörlerin ala geçmesi beklenir
eğer bir fişkleme olursa, buna karşılık gelecek sat değerleri,,
11:00 93600
12:00 93550
13:00 93075
14:00 92400
92.450/475/500/525/550/600/625/650/700 'den fazlaalık olan kontratların bir çoğu kapandı. 92.125 ortalama maliyetim var. 14 long kontrat var 3 tane daha vererek 11 longla moody emiceyi bekleyim diyorum ama bakalım gun sonu nasıl olacak. Dolar kontrat sayım biraz arttı orantısız olarak 107 kontrat short ortlm maliyet 3,0360 onuda 3,03 yazdım ama dolar kontrattan çok korkmuyorum teminatı ve hareketi çok yıpratıcı olmamasından mıdır nedir?
indregandi (04.08.16), kemo (04.08.16), TIFIL (04.08.16), yusufcan (04.08.16)
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri