tabi düve düve öldürecez bunları,...abedeyi burada kurmak neymiş gösterceğiz
tabi düve düve öldürecez bunları,...abedeyi burada kurmak neymiş gösterceğiz
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dax future esksiye geçmiş conin ki eksiyi artırmış, başka zaman olsa ver aşşağı ederler. Sabah geveşemeden dunden shortladıgım 93.300 ortalama maiyetlerin tamamını veremedim. Hır ettim kaldım yine. Şimdi yazdım 92.575-400-300 gelirse gitsin flat olsunda hafta sonu kafam rahat olsun.
usdzar da referans için için usdtry takip edenlerimiz,
14.14825 bakacaklar,...bunun üstü orayıda burayıda yukarı taşır
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
artık usd ci olduk,...kar yapana kadar tutarım,...
Şimdi ABD verileri filan iyi hoş da...Birkaç gündür, borsa çıkarken apsd azalırken, borsa düşerken niye artıyor...enter-hasan.. Bu biraz, "iyi de anne, ben madem kutup ayısıyım neden üşüyorum **" diyen yavru kutup ayısı hikayesine döndü...ayı ifadesinde bir metafor yoktur..tesadüf![]()
BANGA mühim
ii doldum usd ye düştükçe alıyorum,...artık alımlara fren
EMEKDAR (29.07.16), indregandi (29.07.16), kemo (29.07.16), TIFIL (29.07.16), yusufcan (29.07.16)
daha tam 1 saat 45 dakikamız var,...
sıkıntı şurada madem söyleyim,
14 std saatlik 92525 graftan bakarsanız simule tamamlamıyor,
her maviye karşılık h, c ve L de pembe simule ediyor,...
yani
mesela yükselmedi ya yetrli o nunda nedeni bu,...
yani
simulede 92525 imalat aşamasında,...bu tamam olunca bunun üstüne bir ikinci yükseliş hareketi yada bunun kırılımı mantıklı olan
Eğer bi kaza olur da bugünkü en düşüğün altına inerse önümüzdeki saatlerde Astatin, full metal jacket şortlar... yalnız an itibariyle oldukça küçük olasılıklı büyük bir kaza olarak tariflemek gerekiyor
BANGA mühim
indregandi (29.07.16), kemo (29.07.16), TIFIL (29.07.16), yusufcan (29.07.16)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri